5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanuš hattrickem sestřelil Vehlovice


Branky


0

Hrdina zápasu mezi Horními Počaply a Vehlovicemi je jasný - je jím domácí útočník Milan Hanuš, který vsítil hned 3 z 5 domácích branek a zařídil tak pohodlnou výhru svého týmu v poměru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počaply rozhodují zápas

Tentokrát opět i s brankářem Markem v sestavě si dělaly Vehlovice zálusk na bodový zisk - což je něco, co se jim nepodařilo před tímto utkáním již 4 zápasy, navíc s hrozivým skóre 4:22. A že tento zápas k vylepšení bilance nepovede, se začalo ukazovat hned od jeho začátku. Hned ve 4. minutě totiž využil zaváhání hostující defenzivy Hanuš a otevřel tak nejen střelecký účet zápasu, ale i svůj vlastní. Stejný hráč se totiž prosadil také ve 22. minutě a zvýšil již na rozdíl dvou branek. To však nebylo vše - domácí byli i nadále při chuti a stříleli další branky. Na rozdíl tří gólů zvyšoval ve 32. minutě z přímého kopu Dohnal a ještě do poločasu dokázal zkompletovat svůj hattrick Hanuš, když se zjevil spolu se svým spoluhráčem zcela osamocen před hostujícím brankářem. Hosté si také vytvořili některé slibné brankové příležitosti, v současnosti se jim ale nedaří, a tak gól vstřelit nedokázali. Poločasové skóre tak bylo vysoké - 4:0.

 

 

 

 

Vehlovice se snaží, brankář Šmejkal je ale skvělý

V poločase udělali oba trenéři po jedné změně v sestavě, zápas už ale byl prakticky rozhodnutý. Na domácí straně přidal pátou branku v 55. minutě právě střídající Tichý a od této chvíle Počaply výrazně ubraly na tempu. To mohlo stát jejich brankáře Šmejkala čisté konto, jelikož se začaly množit nebezpečné situace před jeho brankou. Gólman domácích se ale vzepřel a všechny pokusy hostí pochytal. Musel předvést i dva skvělé reflexivní zákroky, kterými ozdobil výkon svého týmu, po kterém se Horní Počaply posunuly na 9. místo velmi vyrovnané tabulky. Vehlovice naopak stále zůstávají na 6 bodech a poslední Řepín se jim přiblížil již na rozdíl pouhého bodu.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V dalším mistrovském utkání jsme nastoupily v Počaplech a chtěli jsme už konečně ukončit šňůru špatných výsledků, ale opět nám chybělo několik hráčů (bratři Procházkové, Vališ). Domácí vyhráli zaslouženě, i když výsledek neodpovídá hře na hřišti.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - P. Lédl [-] , D. Slezák [-] (61. J. Petera [-] ) , J. Pixa [-] - J. Žídek [-] , J. Vokoun [-] , R. Toman [-] (77. J. Dohnal [-] ) - J. Mikoláš [-] , M. Hanuš [-] - P. Dohnal [-] , S. Grohman [-] (46. R. Tichý [-] )

TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Najman [-] , J. Novák [-] (14. V. Štauber [-] ) , J. Mašek [-] - L. Feigl [-] (73. F. Waltr [-] ) , P. Vihan [-] , M. Rebro [-] , I. Přáda [-] , V. Přáda [-] - D. Chorvát [-] , K. Benda [-] (46. M. Sochůrek [-] )

ŽK: 31. P. Vihan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, PLÍHAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.