2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec i přes oslabení stoprocentní


Branky


0

Nesmírně důležité 3 body vybojovali na vlastním hřišti fotbalisté Labského Kostelce, kteří i přes vyloučení Brodňanského již v 1. půli dokázali porazit Vysokou. Dostávají se tak blíže ke středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec jde brzy do vedení, ale také do deseti

Výborný vstup do důležitého zápasu předvedli domácí fotbalisté Kostelce. Ti se totiž po 5 minutách oťukávání odhodlali k prvnímu pořádnému útoku, dlouhý míč za obranu neodhadl hostující Malák a poslal tak Šídla do samostatného úniku. S ním si domácí útočník střelou podél gólmana poradil a bylo to 1:0. Poté se domácí zatáhli do hlubokého bloku před svého brankáře Kořínka, do kterého hosté z Vysoké jen marně bušili. Tedy marně jen do 14. minuty, kdy se k odraženému míči dostal Čermák, se štěstím obešel dva bránící hráče a zakončil přesně k tyči. 1:1. Na další vzrušení se pak čekalo až do 38. minuty a pro domácí bylo velmi nešťastné - jejich hráč Brodňanský totiž zakopnul míč po přerušení a protože již měl na svém kontě žlutou kartu, poslal ho sudí Stibůrek pod sprchy. To bylo impulzem k neuvěřitelnému tlaku Vysoké, která si v závěrečných minutách poločasu vypracovala hned několik šancí - Tyle ani Kettner ale neuspěli, a tak domácí se štěstím udrželi poločasový stav 1:1.

Šídlo svou druhou brankou rozhoduje

Domácí v 10 hráčích od začátku druhé půle zodpovědně bránili před vlastním vápnem a snažili se vyrážet do rychlých brejků. Hosté se ale přes jejich obranu nedokázali prosadit a veškerá snaha končila odvrácenými centry či nepřesnými dalekonosnými střelami. A tak přišla 57. minuta a skvělá individuální akce Šídla - ten vybojoval míč u postranní čáry, obešel Holuba i Martince a kousek za vápnem zamířil levačkou přesně k tyči. 2:1. Tato trefa jako by hosty z Vysoké úplně opařila a jejich hra se rozpadla. Hosté se nedokázali dostat k pořádnému tlaku, natožpak šanci, a tak domácí dovedli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Michal Kettner - záložník: Nepohledné utkání, ve kterém jsme možná byli o trošku herně lepší než soupeř, ale když opět neproměníme ani ty nejvyloženější šance, kterých bylo opravdu dost, nemůžeme vyhrát. Navíc když více než poločas hrajeme proti 10, tak jsme si nejspíš vyhrát ani nezasloužili. Gratulace Kostelci za bojovnější výkon a produktivnější střelbu, než jsme předvedli my.



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - S. Říha [-] , M. Blahut [-] , P. Kocourek [-] , M. Uerikua [-] , O. Brodňanský [-] , J. Černý [-] , J. Šídlo [-] , T. Frejka [-] , M. Hlavatý [-] (85. R. Nejedlo [-] ) , P. Klíma [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Kettner [-] , J. Čermák [-] , T. Vodička [-] (64. V. Pešan [-] ) , R. Martinec [-] , R. Finkous [-] , J. Tyle [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] , B. Ghanmi [-] , D. Řízek [-]

ŽK: 16. O. Brodňanský , 26. M. Hlavatý , 42. M. Blahut , 73. S. Říha - 25. T. Vodička , 58. J. Čermák , 72. D. Řízek . ČK: 38. O. Brodňanský - 90. J. Čermák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.