Všestudy na Vehlovicích neměly problém


Branky


0

 V jasnou záležitost se změnil zápas Všestud na Vehlovicích. Pět různých hostujících hráčů okusilo radost ze vstřelené branky, a protože domácí ani jednou nedokázali odpovědět, vysoko prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podivínský otevírá skóre již ve 2. minutě

Pokud chtěli domácí Vehlovice pomýšlet v tomto zápase na úspěch, musely zachytit zejména začátek zápasu. To se jim ale bez absentujícího P. Procházky vůbec nepodařilo. Hned první zisk míče hostujícího celku totiž znamenal pohromu pro zaskakujícího domácího brankáře Bukače. Míč se totiž dostal k Podivínskému, a ten nádhernou ranou z 35 metrů vymetl šibenici branky. 0:1. Hosté i nadále působili velmi svěžím dojmem a navýšení náskoku na sebe nenechalo dlouho čekat. Matějček se již v 9. minutě dostal k samostatnému úniku a nemýlil se. 0:2. Převaha hostů ve hře byla patrná a byla do poločasu odměněna ještě třetím zásahem - Podivínský byl ve vápně faulován a tradiční exekutor Růně se opět nemýlil. Po první půli tak panovalo jednoznačné skóre 0:3.

 

 

Hned 6 změn v poločasové přestávce

Pokud dávali trenéři v kabině pokyny typu "hrajte, jako by to bylo 0:0," pro hráče nemuselo být příliš složité se podle toho zařídit. Do druhé půle totiž vyběhlo hned 6 nových hráčů, nepoznamenaných výsledkem prvního poločasu. Domácí trenér provedl 2 střídání, zatímco jeho protějšek hned 4! Na souhře Všestud se změny v úvodu druhé půle projevovaly a hra se poměrně vyrovnala. I přesto ale byli hosté lepší a v 59. minutě přidali další branku - na rohový kop si naskočil Rada a mířil přesně. 0:4. Konečnou podobu výsledku pak dala 76. minuta, kdy krásnou akci předvedl Bulva, který se protáhl po straně hřiště a předložil do jasné šance Švancarovi. 0:5. Skóre mohlo být ještě vyšší, Podivínský ale penaltu neproměnil a další akce hostí byly přerušeny hvizdem rozhodčího. Všestudy to však nemuselo ani trochu mrzet, jelikož zvítězily v poměru 0:5.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Hosté hráli svou nátlakovou a běhavou hru, což nám dělalo velké problémy. Když jsem večer sledoval zápas naší reprezentace v Německu, tak mi to připadalo jako náš zápas se Všestudy.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Bylo to pro nás podobné utkání jako v jarní části sezony. Vytvořili jsme si hodně šancí, takže výsledek mohl být ještě větší. Ale i tak spokojenost. Teď se budeme připravovat na další utkání, ještě je před námi dost práce.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - PRINC Jiří, KROUŽECKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.