Všestudy jednoznačně přehrály Libiš a jdou do čela


Branky


0

Zápas prvního s druhým týmem tabulky měl jednoznačného vítěze. V lepší formě se 130 divákům představila domácí Viktoria, která nasázela 4 branky. Hosté odpovědět nedokázali, a tak musí vedení v tabulce přepustit svému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor hostí bez výsledku

Kdo očekával opatrný vstup do zápasu a úvodní oťukávání, nestačil se divit. Hosté totiž do utkání vlétli jako uragán a dělali domácí obraně veliké problémy. Dostávali se také před branku, tam ale jejich akce končily buď na brankáři Lorencovi, nebo na nepřesném zakončení. Až po zhruba 15 minutách se do hry začal dostávat také domácí tým, rušno začalo být i před brankou hostujícího Škrny a hned z první vážnější akce padl gól. Na pravé straně předvedl pěknou akci Vlk a přesným centrem našel Poláka, který se nemýlil. 1:0. Hosté ale neskládali zbraně a herně se svému soupeři vyrovnali, co jim to ale bylo platné, když zanedlouho prohrávali již o dvě branky. Ve 24. minutě totiž Polák dokázal zakončit další pěknou akci svých spoluhráčů - tentokrát Matějčka - a zvýšit tak na poločasových 2:0.

 

Všestudy už kontrolují zápas

Známé fotbalové pravidlo říká, že poločasové vedení 2:0 je nejošidnějším výsledkem. Tentokrát se to ale nepotvrdilo, a to i díky změnám v domácí sestavě. Trenér Křivánek totiž i přes vedení sáhl ke dvěma změnám, když namísto Růněho se Samkem nastoupili Podivínský a Švancara. Okysličení sestavy pak přineslo své ovoce již v 53. minutě, kdy zdánlivě ztracený míč dosprintoval Loškoski a pod brankářem ho poslal do sítě. 3:0. I přes vysoké vedení domácího týmu se i nadále hrál oboustranně zajímavý fotbal. Hosté ale i přes velkou snahu nebyli schopni protrhnout střeleckou smůlu. O pár minut později naopak přišel poslední hřebíček do jejich rakve, když nádhernou individuální akci předvedl Matějček. Ten se s míčem na kopačkách prokličkoval až před brankáře, kde zachoval chladnou hlavu, brankáře si položil a lobem zavěsil. V zajímavém zápase dvou vedoucích týmů tabulky tak Všestudy nakonec zvítězily vysoko 4:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Hodně kvalitní utkání ve velkém teplu a před krásnou návštěvou. Bylo to férové utkání s minimem faulů a s nasazením od obou týmů. Fotbal se musel líbit. Našimi nejlepšími hráči byli Vlk a Polák.

TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Domácím gratuluji k výhře. Fotbal se musel líbit a proběhlo to v klidu bez nějakých emocí. Rozhodčí to zvládli na výbornou. Teď se musíme připravit na Kostelec, abychom zvládli důležité domácí utkání.



Počet diváků: 131. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - KORTANOVÁ Marie, MALÍŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.