3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín byl blízko, ani napopáté ale nebodoval


Branky


27. P. Šuba , 49. M. Hyka , 57. R. Dvorný - 1. V. Braunšveig (vl.) , 90. D. Dvořák
0

Ani pátý pokus na zisk bodů nebyl úspěšný. Hosté opět odjíždí s prázdnou, tentokrát jejich boj ale ani zdaleka nebyl beznadějný. Na Pšovku jim v konečném účtování ale přeci jen gól chyběl, a tak slaví domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení z prvního útoku

Úvod hodný seriálu Okresní přebor měl tento zápas na Pšovce. Hráči se totiž ani nestačili zabydlet na svých místech v sestavě a hosté už šli do vedení. Pomohla jim k tomu kuriózní situace, při které rozhodčí nejprve pustil přistrčení Krejčíka ve středovém kruhu, jelikož se míč neškodně dokutálel k domácímu brankáři. Ten ale svým odkopem trefil Hypšu, od jehož zad se míč dokutálel do branky. Po několika sekundách hry se tak skóre překvapivě změnilo. 0:1. Hned vzápětí mohlo být pro domácí ještě hůře, když krásnou přihrávku za obranu obdržel Šperl, Braunšveig ale napravil svou chybu, byl rychle z branky a střelu vyrazil. Teprve poté se ke slovu začala dostávat i domácí Pšovka, na větší šance se ale nějakou dobu čekalo. Za zmínku stojí několik nepřesných zakončení hlavou po centrech ze stran (zejména jediná povedená akce Vlasáka v zápase - přízemní centr na L. Krejčíka, který ale procpal míč jen na tyč Boreckého branky). Stejný hráč pak mohl udeřit zpoza vápna, technickou střelou ale opět orazítkoval tyč, a tak se skóre měnilo až ve 27. minutě, kdy se domácí pěkně procpali středem skrz obranu hostí a Šmejkal zakončil přesně. 1:1.

Pšovka rozhoduje bleskovým nástupem

Po změně stran ještě zůstal na hřišti "áčkař" Dvorný s jasným cílem - co nejdříve rozhodnout zápas. Domácím hrála do karet podpora sluníčka v zádech a skutečně se jim podařilo rychle vsítit dvě branky. Ve 49. minutě se do míče zpoza šestnáctky opřel Hyka a stejně jako před týdnem v Kostelci nedal brankáři šanci. 2:1. O pár minut později pak stejný hráč poslal vysoký míč do vápna, který začal padat do branky, a tak ho musel brankář Borecký s vypětím všech sil vytáhnout na břevno. Míč se ale odrazil zpátky do skrumáže, kde byli pohotovější útočící hráči, Šmejkal hlavou přiklepl Dvornému a domácí útočník neměl problém zavěsit. 3:1. Po tomto zásahu mohl jít Dvorný střídat a hra domácích jako by trochu ztratila tempo. Šanci vycítili i Řepínští a zahrozili například tvrdou střelou Dvořáka, která Braunšveigovi vyklouzla z rukavic a skončila těsně vedle tyče. Když už se zdálo, že zápas v klidu skončí, přišla 90. minuta a dlouhý nákop Šplíchala prodloužený na Dvořáka, který se sám před brankou nemýlil. V závěrečném nastavení ale Pšovka své vedení uhájila, a tak může slavit druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Řepín byl určitě kvalitnějším soupeřem než Kostelec v minulém kole a i přes mnohem silnější sestavu na naší straně jsme měli spoustu problémů. Tempu hry nepřidalo horké počasí, které tentokrát vzhledem k věkovému složení týmu vyhovovalo spíše nám. Výhra je asi nakonec zasloužená, šancí jsme měli přeci jen víc.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - R. Dvorný [-] (57. V. Urban [-] ) , L. Krejčík [-] , M. Šmejkal [-] , J. Netolický [-] (67. J. Voleman [-] ) , M. Hyka [-] , P. Šuba [-] , K. Vlasák [-] (46. M. Buzalka [-] ) , M. Krejčík [-] , M. Král [-] , D. Šonský [-]

TJ Řepín
J. Borecký [-] - M. Slepička [-] , M. Šplíchal [-] , J. Salač [-] (70. M. Chodúr [-] ) , V. Labuť [-] - M. Labuť [-] (65. V. Červinka [-] ) , J. Bláha [-] , L. Novák [-] (83. M. Goldstein [-] ) , M. Hypša [-] - M. Šperl [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 43. P. Šuba , 55. M. Šmejkal , 78. V. Urban - 8. L. Novák , 36. M. Slepička , 59. M. Hypša .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - PRINC Jiří, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.