FOTO: Na Vysoké se diváci rozhodně nenudili


Branky


35. M. Štolba , 41. D. Řízek , 79. J. Čermák - 30. J. Hovorka , 44. J. Hovorka , 45. M. Vrábel (p.)
0

Atraktivní zápas okořeněný šesti brankami byl k vidění na Vysoké. Aby taky ne - utkaly se totiž dva celky, které se v úvodu sezóny mohou pyšnit velmi dobrou formou. Hosté i přes téměř celý poločas trvající oslabení dokázali vybojovat dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poslední čtvrthodině 5 branek

S cílem odčinit překvapivou domácí prohru s Dolními Beřkovicemi přijeli na Vysokou hráči Obříství. Ti se mohou opřít o výborné výkony Libora Tichoty ml., který se po zranění dostává opět do své bývalé formy. Úvod tohoto zápasu se ale hostujícímu týmu příliš nepovedl a domácí Vysoká zatápěla před Královou brankou. Gól však domácí z úvodního tlaku nevytěžili, a tak se na první branku čekalo až do 30. minuty - Hovorkovu střelu tečovala obrana domácích a domácí brankař nestačil reagovat. 0:1. Tato branka odstartovala gólostroj a o pět minut později bylo vyrovnáno. První střelu ještě stačila obrana Obříství zblokovat, míč se však vrátil zpět ke Štolbovi a druhý pokus již skončil v síti. Ve 41. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji, jelikož hostující brankář neodhadl let míče a hlavně rychlost domácího Řízka. Ten tak byl u míče jako první a nečinilo mu problém poslat ho do opuštěné branky. 2:1. To však nebylo ani zdaleka vše a ještě do poločasu se skóre opět překlopilo na druhou stranu. Nejprve u toho byla opět střela Hovorky, po které se míč od tyče odrazil do branky a bylo vyrovnáno. 2:2. Hned na to (už v nastaveném čase první půle) kličkoval před brankou domácích nebezpečný Libor Tichota ml., byl faulován a nařízený pokutový kop proměnil Vrábel. Hektický závěr poločasu tak vyzněl lépe pro Obříství, které šlo do kabin s těsným náskokem.

Hosté odolávají i přes oslabení

Ani vstup do druhé půle se hostům nepodařil a hned z prvního útoku mohlo být vyrovnáno. Nestalo se tak, hosté ale dali svému soupeři další příležitost na obrat v zápase. V 52. minutě totiž Franz nevhodně vyhodnotil situaci a chtěl vypíchnout míč před vybíhajícím brankářem Hamáčkem. To se mu však nepodařilo, domácí gólman byl rychlejší, a tak došlo k bolestivému střetu s následkem červené karty pro hráče Obříství. I tak se ale hosté propracovávali k šancím - zejména zásluhou Hovorky - všechny jeho pokusy ale byly obětavou obranou domácích vytěsněny. V závěru však byl patrný úbytek sil na straně hostí a Vysoká toho patřičně využívala. Vědomi si své výškové převahy, domácí začali více využívat dlouhých nákopů a nastěhovali se před branku svého soupeře. Vyrovnání přišlo v 79. minutě zásluhou Čermáka, další pokusy domácích ale byly nepřesné nebo málo razantní, a tak zápas dospěl až k pokutovým kopům. V těch byli šťastnější hosté, a tak berou cenné 2 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Zápas ve Vysoké se rozhodně musel líbit divákům. Padlo hodně branek a útok střídal útok. Ani jedna strana nechtěla prohrát, a tak se více útočilo než bránilo. Kluci zaslouží dnes velkou pochvalu za bojovný výkon, a to hlavně při hře v oslabení.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - KOZLÍK Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.