Pustověty přišly na domácím pažitu o dva hráče


Branky


75. R. Truksa - 26. M. Beran , 55. M. Beran
0

Domácí Pustověty přivítaly na svém hřišti tým TJ Baník Rynholec. Několik zásadních momentů rozhodlo o osudu utkání v neprospěch domácího mmužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání nedokázaly Pustověty proměnit dva sólové nájezdy na hostující branku v podání Bauera a Truksy hned v první desetiminutovce zápasu. Druhou zásadní ránou pro domácí byl odchod Langmajera ve dvanácté minutě. Musel odstoupit ze hřiště s vážným poraněním nohy a bude ze hry asi na delší dobu. Od té doby měli hosté více ze hry a také toho využili. Ve 26. minutě poslal do vedení svůj kádr Beran, 0:1. Dvě minuty před koncem první půle přišli domácí o dalšího hráče, byl vyloučen Kratochvíl.

 

Hned po přestávce při nedorozumění v domácím vápně šel hostující Rynholec do dvoubrankového vedení. V 55. minutě přidal druhý gól autor i první branky Beran, 0:2. Pustověty se oklepaly až v závěrečné dvacetiminutovce. Začali hrát na riziko a snažili se soupeře více zatlačit. V 75. minutě se podařilo vstřelit branku Truksovi po rohovém kopu, 1:2. Na vlně euforie ze vstřelené branky domácí zápas dohráli. Pustovětští měli několik rohů, trestňák z výhodné pozice, ale míč do hostující brány už nepadl. Nutno dodat, že hosté měli také nebezpečné brejky pramenící rizikové hry domácích, ale výborně svůj tým držel gólman Beneš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: "Dneska šlo všechno proti nám. Po hrozném poločase jsem se bál, aby z toho nebyla nějaká ostudná porážka. Zase jsme přišli o dva hráče. Je začátek sezóny a už máme šest zraněných! Budu rád, když nás bude za týden jedenáct."




Počet diváků: 70. Rozhodčí: TICHÝ Martin - SOSNA Vladimír, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.