4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po výhře na domácím hřišti se Sparta zabydluje v horních patrech tabulky


Branky


23. R. Pokorný , 39. R. Pokorný , 47. R. Pokorný (p.) , 67. R. Šnajdr (p.) - 24. R. Polášek , 68. M. Polášek
0

Šlágr kola, který byl v režii domácí Lužné a týmu z Olešné, dopadl lépe pro celek Sparty. Za zády olešenského Fiedlera nakonec skončilo o dva góly více než na druhé straně a domácí zaslouženě brali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál pohledný fotbal s mírnou optickou převahou hostí. Ale byli to domácí, kteří vstřelili první branku utkání, když po centru J. Vejvody přeloboval Pokorný hostujícího brankaře Fiedlera z hranice velkého vápna ve 23. minutě, 1:0. Neuběhly ani dvě minuty a hostující kanonýr R. Polášek povedenou střelou vyrovnal na 1:1. Ve 39. minutě nastřelili domácí břevno, míč se odrazil do klubka hráčů před brankou, k němu se dostal Kopernický. Ten však neprostřelil hostující obranu a až na potřetí Pokorný propálil všechno co mu stálo v cestě, 2:1. Tímto výsledkem skončil i první poločas tohoto zajímavého utkání.

 

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala náporem domácích, kteří ve 47. minutě za faul v pokutovém území zahrávali desítku a kanonýr Pokorný dovršil hattrick, 3:1. Nadále se hrálo nahoru dolů a tento fotbal se musel přítomným divákům líbit. V 67. minutě se opět hosté dopustili faulu ve vápně a nařízenou penaltu tentokrát proměnil Šnajdr, 4:1. Minutu poté po nevinné akci střelil druhou branku Olešné M. Polášek, 4:2. Do konce utkání se již nic podstatného neudálo, a tak si domácí Sparta připsala další tři cenné body do tabulky OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: Naši hráči opět předvedli velmi dobrý výkon a pochválil bych přeci jenom střelce Pokorného a obránce Kopernického. K velmi dobré úrovni tohoto zápasu přispěl i výkon všech třech rozhodčích. Opravdovou zkouškou naší výkonnosti bude příští zápas, kdy zajíždíme do Městečka lídra OP.

FC Olešná
Miloslav Doležal: Z prohry v Lužné jsem zklamán. A to hlavně z důvodu, jakým k ní došlo. Bohužel jsme vůbec nehráli kolektivně, většina hráčů hledala chyby u spoluhráčů, u rozhodčího a nevím, kde ještě. A jenom fotbalovostí to taky nepůjde. Domácí nás předčili v bojovnosti, v důrazu při zakončení a měli větší hlad po úspěchu. Nezbývá než domácím pogratulovat k vítězství.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - D. Kopernický [-] , D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] , P. Staněk [-] - J. Špička [-] (79. J. Staněk [-] ) , R. Šnajdr [-] , P. Ambrůžek [-] (76. S. Fronk [-] ) , R. Grill [-] - R. Pokorný [-] (87. J. Kolínský [-] ) , J. Vejvoda [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Polášek [-] , R. Polášek [-] , J. Procházka [-] , L. Majba [-] , T. Vodrážka [-] , J. Karas [-] (72. R. Jiránek [-] ) , L. Helebrant [-] (49. Z. Kandler [-] ) , M. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , K. Ivančík [-] (66. T. Pavlíček [-] )

ŽK: 71. P. Staněk , 75. R. Pokorný - 43. J. Procházka , 66. J. Karas .
Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.