Kombinační hra hostů přinesla ovoce


Branky


0

Sparta zajížděla k dalšímu těžkému zápasu na hřiště nováčka do Kroučové. Luženští si ale dokázaly všechny body odvézt domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za nepříznivého počasí v chladnu a dešti se hrál fotbal svižný a bojovný z obou stran. Jak se stává již tradicí první branku vstřelil domácí hráč v 6. minutě, kdy po pravé straně nechala hostující obrana projít domácího útočníka. Ten poslal křižní přihrávku na levou stranu, kde naběhl Husák a jeho střela z hranice vápna skončila v síti brankaře Sparty.

 

Lužná lépe kombinovala, ale důrazní hráči domácích byli v osobních soubojích často lepší. Ve 31. minutě po pěkné kombinaci po ose Pokorný, Špička, Ambrůžek dostal přihrávku Šnajdr, který si od levé strany navedl míč na střed velkého vápna a k bližší tyči do proti pohybu domácího brankaře vstřelil vyrovnávací branku, 1:1. Tak skončil i první poločas tohoto zajímavého utkání.

 

Druhý poločas začal obdobně jako první. Domácí dlouhými nákopy na rychlé útočníky ohrožovali branku hostí. Naopak Luženští se se svou kombinační hrou dostávali do šancí, které nedokázali neproměnit.

 

V 80. minutě utekl po pravé straně hostující Drenko, který svým prudkým centrem do vápna našel na bližší tyči Pokorného a ten hlavou překonal domácího brankaře Tomeše, 1:2. V závěru utkání se už nic podstatného neudálo, takže si hosté odvezli další tři body do tabulky OP. V závěru utkání byl vyloučen domácí hráč vančura za surovou hru a poté za urážku hlavního rozhodčího. 

 


Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Odjížděli jsme do Kroučové s tím, že nás čeká velmi náročný zápas. Hrál se fotbal nahoru dolu, který se musel hrstce přítomných líbit. Na všech hráčích Sparty byla vidět chuť a snaha hrát co nejlepší fotbal. Domácí předvedli jako nováček velmi velmi dobrý výkon. Už se pomalu stává tradicí, že dostaneme první branku hned v úvodu utkání a potom musímevýsledek obracet. Závěrem bych chtěl pochválit za předvedený výkon zejména nestárnoucího Standu Fronka a kapitána Petra Ambrůžka."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - T. Bohatý [-] , M. Tichý [-] , J. Husák [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Trkal [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] , J. Vančura [-] , J. Husák [-] (75. R. Janek [-] )

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - D. Kopernický [-] , P. Mezei [-] , J. Dolhý [-] - A. Mašek [-] , J. Špička [-] , S. Fronk [-] , P. Ambrůžek [-] , R. Pokorný [-] , R. Grill [-] - R. Šnajdr [-]

ŽK: 45. M. Tichý , 73. J. Trkal , 77. R. Janek , 83. J. Tomeš - 85. P. Mezei , 90. P. Ambrůžek . ČK: 83. J. Vančura .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - AKSAMIT, PAEDR. Miroslav, ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.