3:1
(1:1)
20. P. Kubka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veletev/Starý Kolín dělilo od bodového zisku pět minut!


Branky


15. T. Grubr , 85. J. Kalfiřt , 90. T. Novotný - 20. P. Kubka (p.)
0

Veletov / Starý Kolín v desátém kole odehrál zápas v Týnci nad Labem. I když nenastoupil v ideální sestavě, po dlouhé době odehrál vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro malou účast hráčů se do základní sestavy Veletova / Starého Kolína poprvé v sezoně musel postavit i trenér Jiří Ryšávka. Domácí hráči šli do vedení gólem Tomáše Grubera v 15 minutě. Ve dvacáté minutě byl v pokutovém území faulován Luboš Sýkora a následný nařízený pokutový kop proměnil Pavel Kubka. Stav 1 : 1 vydržel do konce prvního poločasu. A ani ve druhém poločase se žádný z týmů dlouho nedokázal prosadit. Šance byly na obou stranách, ty největší Veletovskostarokolínské neproměnili David Starý, který střílel těsně vedle branky, a Luboš Sýkora, který dvakrát vysokým lobem nachytal domácího golmana, v obou případech skončil balon těsně vedle branky.

 

 

Veletov/ Starý Kolín statečně vzdoroval a bojoval až do konce zápasu. Už už se zdálo, že se body budou dělit a na řadu přijdou penalty, ale to odvrátil Jakub Kalfiřt, který prudkou střelou z hranice velkého vápna prostřelil Davida Ježka a pět minut před koncem zápasu poslal své spoluhráče znovu do vedení. Veletov / Starý Kolín ve snaze o vyrovnání příliš otevřel hru, čehož domácí využili třetím gólem, který vstřelil Novotný v samotném závěru zápasu. Veletov/Starý Kolín tak prohrál osmý zápas z desíti a už ve třech zápasech v řadě nedokázal vstřelit gól ze hry! V Týnci nad Labem po zápasech s Ratboří, Cerhenicemi, a Sendražicemi znovu předvedl pěkný fotbal a bojovný výkon. Ani tentokrát to však na vítězství nestačilo a Veletov/Starý Kolín nadále zůstává na posledním místě.

 

AUTOR: MILAN MORAVEC



Sestavy


TJ Sokol Týnec nad Labem
O. Adamec [-] - T. Horák [-] , J. Sýkora [-] , R. Mlika [-] , J. Čopjak [-] - M. Nesládek [-] , T. Grubr [-] , J. Kalfiřt [-] , L. Kulich [-] , D. Sýkora [-] (65. M. Váša [-] ) - T. Novotný [-] (70. J. Homba [-] )

TJ Sokol Veletov
D. Ježek [-] - V. Dvořák [-] , D. Sýkora [-] , V. Vedral [-] - D. Starý [-] - Z. Řehák [-] , L. Sýkora [-] - M. Moravec [-] , P. Kubka [-] , J. Vodička [-] , J. Ryšávka [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: FREUND Karel - SÝKORA Miloš (N), JANKOVSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.