1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka veze z Peček tři body


Branky


0

Hosté vedli již ve třinácté minutě 0:2, po deseti minutách druhého poločasu navýšili na 0:3. Pečečtí sice snížili, ale více už nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky uzemnily domácí hráče

V Pečkách, kterým se v této sezóně nedaří dle jejich představ se představila Jestřabí Lhota, která naopak předvádí vyrovnané výkony a pere se o bronzovou příčku. "Je tady pěkně podmáčené hřiště, uvidíme, komu to bude více vyhovovat", prohodil před začátkem lodivod Jestřábky, František Machurka.

 

A byli to právě hosté, komu těžký terén nevadil. Už v desáté minutě kopali hosté rohový kop, míč se po závaru před brankou Hemmera dostal na šestnáctku, kde si ho Petr Kureš zpracoval a technickou střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre - 0:1. O tři minuty později se hosté radovali podruhé. Kureš přihrál středem na nabíhajícího Aleše Krupku, který postupoval na Hemmera sám, udělal mu kličku a zvýšil na 0:2.

 

Pro domácí hráče to byl krutý úvod, protože efektivita hostů byla smrtící. Do konce poločasu se hrálo mezi šestnáctkami bez vyložených šancí. Pečečtí zkoušeli střelbu ze střední vzdálenosti, ale byli dost nepřesní.

 

 

Zvítězila vyšší efektivita

Úvodní čtvrthodina druhé půle přinesla další dvě branky. Rozehrávku domácí obrany vystihl Petr Kureš a postupoval sám na Hemmera. Hokejovým blafákem ho přelstil a dovedl míč až do brány - 0:3.

 

Kontaktní gól vstřelil o pár minutek později Tomáš Plaček, když se ujala jeho střela z deseti metrů - 1:3. Hostům na těžkém terénu ubývaly síly, ale obrana pracovala stále spolehlivě. Domácím forwardům již nic nedovolila a proto si odvážejí Lhotečtí z Peček všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Nepříjemnému scénaři z minulých zápasů jsme se nevyhnuli ani tentokrát. Na začátku zápasu jsme dostali dvě laciné branky, které nás po všech stránkách sráží dolů. Hráči dřeli, vydali se ze všech sil, ale na body to nestačilo. Hostující tým dobře bránil a pokud jsme se dostali na dostřel jejich branky, tak nám chyběl klid v zakončení, trochu štěstí, ale i kvalita. Hosté mají dobře hrající vyrovnaný kádr a dnes byli mimořádně efektivní v zakončení, do kterého se dostávali pouze sporadicky.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nebyl to žádný extra kvalitní zápas. Hrálo se na těžkém terénu, ale my jsme byli ve výhodě, protože jsme dali dvě rychlé branky. Soupeř se nás pokoušel ohrožovat střelami ze střední vzdálenosti, ale zakončení neměli dobré s výjimkou jedné střely. Body bereme, ale výkon mě nenadchnul.



Sestavy


AFK Pečky
S. Hemmer [-] - M. Železný [-] (59. F. Axamit [-] ) , P. Braňka [-] , T. Plaček [-] , J. Malý [-] - V. Lukáš [-] , M. Modrovič [-] , T. Holub [-] , K. Pikner [-] (59. J. Chrastný [-] ) , L. Mužík [-] (72. T. Chudoba [-] ) - T. Jedlička [-] -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - D. Záhora [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] , M. Skalický [-] (46. M. Dohanič [-] ) - M. Mikeš [-] , O. Martínek [-] , P. Kesner [-] , P. Kureš [-] - F. Krajíček [-] , A. Krupka [-] -

Hráči zápasu: D. Záhora , P. Kureš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - MACHÁČEK Václav (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.