Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miloš Černík rozhodl ve dvaaosmdesáté minutě


0

O těsné poločasové vedení přišli hosté hned v úvodu druhého poločasu. V závěru potom dali domácí rozhodující vítězný gól a tři body zůstaly v Konárovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během šesti minut

Hosté již šest kol neprohráli a pomalu stoupají tabulkou. Naproti tomu domácí se mohou pyšnit bojovností, ale doma již šest bodů ztratili. Ale byli to právě domácí, kteří začali aktivněji. Bohužel průniky R. Pokorného ani M. Černíka gólově neskončily. Neprosadil se ani Jandák, který po centru M. Černíka trefil přesně do rukavic Havránka. Branky se diváci dočkali až po půlhodině hry. K trestnému kopu ze strany se postavil Radek Pokorný a jeho centrovaný míč všechny překvapil. Proletěl celým vápnem a zapadl k zadní tyči - 1:0. Toto vedení ale nějak pozastavilo aktivitu domácích a hostům se během dvou minut podařilo otočit skóre. Nejprve se nádherně přes zeď trefil z trestného kopu Martin Snížek - 1:1 a za minutu na to Pavel Královský z hranice šestnáctky obstřelil Svobodu - 1:2. Hosté byli do konce poločasu lepší. Mohli i zvýšit, ale Macháček zakončil samostatný únik střelou vedle brány.

 

Konárky zápas otočily

Domácí si byli vědomi, že pro body se musí více zabojovat a začali druhou půli aktivně. Hned po čtyřech minutách zatáhl míč M. Černík, centr přetáhl na zadní tyč, kde ho "z první" přesně trefil Petr Jandák - 2:2. Hosté sice měli ve druhém poločase míč častěji na svých kopačkách, ale ohrozit Svobodovu bránu nedokázali. Domácí se snažili strhnout vedení na svojí stranu rychlými protiútoky, ale podařilo se jim to až osm minut před koncem. Po rohovém kopu pálil ostře odražený míč Sojka, Havránek míč stačil jen vyrazit a dvojitou dorážku napálil J. Pokorný jen do gólmana. Teprve třetí dorážka Miloše Černíka prošla až do sítě - 3:2. Ke konci utkání viděl druhou žlutou Královský, ale utkání se už jen dohrávalo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Čekali jsme velmi aktivního soupeře, který patří do popředí tabulky okresu. Začali jsme aktivněji, ale až ve třicáté jsme po hrubé chybě gólmana dali šťastný gól. Bohužel to překvapilo i nás, tak jsme se zatáhli a inkasovali během čtyř minut dva góly. Kouřim začala vyvíjet tlak, ale jen okolo vápna. Druhý poločas jsme nastoupili se snahou poprat se doma o body. Kouřim měla více ze hry, ale nám se podařilo z brejku srovnat Jandákem na 2:2. Dostali jsme se zpět do zápasu a tvořili jsme si další brejkové příležitosti a v závěru se po rohu trefil dorážkou Černík M. Svou nedisciplinovaností dostal po dvou žlutých kartách Královský červenou kartu a zápas se jen dohrával. Děkuji klukům za bojovnost.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Odehráli jsme nejhorší zápas na podzim, domácí náš předčili v nasazení a bojovnosti, což na nás úplně stačilo. Prohrávali jsme osobní souboje a to rozhodlo. Povedla se nám jedna jediná minuta zápase, kdy jsme otočili skóre, ale to bylo vše. Druhý poločas jsme si mysleli, že zápas v pohodě dohrajeme, ale domácí nás vyvedli z omylu a zaslouženě zápas otočili. Na tento zápas musíme co nejrychleji zapomenout, nepovedlo se nám skoro nic.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] , P. Pokorný [-] , M. Brunclík [-] , J. Pokorný [-] - M. Patočka [-] , M. Vokoun [-] , L. Sojka [-] , R. Pokorný [-] - M. Černík [-] , P. Jandák [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Paclík [-] , T. Svoboda [-] , T. Novák [-] , T. Ružinský [-] - V. Bug [-] (75. J. Charvát [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , Š. Jasenovský [-] (83. M. Klégr [-] ) - M. Snížek [-] (46. J. Keltner [-] ) , P. Pazderec [-] -

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.