Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany získaly body v poslední minutě


Branky


0

Přestože domácí téměř celý zápas vedli, nakonec jim zbyly jen oči pro pláč. Náskok 4:2 ani náskok 5:3 nedokázali udržet a hosté strhli vedení na svojí stranu v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzívní přístup se musel líbit

Oba týmy vstoupily do zápasu útočně naladěné. Obě mužstva se musela obejít bez několika svých klíčových hráčů, ale na hře to nebylo znát. V zápase padlo jedenáct gólů a to se muselo divákům líbit. Nejspíš už tolik spokojení nebyli trenéři, ale pojďme postupně...

 

Hned zkraje zápasu neproměnili tutovku domácí a z protiútoku poprvé inkasovali. Hostující diváky rozjásal Tomáš Novák - 0:1. Za deset minut bylo srovnáno, když se poprvé v utkání trefil Lukáš Kubelka - 1:1. Tentýž hráč potom mezi třicátou třetí a třicátou šestou poslal Žiželice do dvoubrankového vedení - 3:1. Ale hned za dvě minuty snížil za hosty Miroslav Pepř a do kabin se odcházelo za stavu 3:2.

Drtivá závěrečná desetiminutovka Jevan

Útočná smršť pokračovala i ve druhé půli. Domácí zatlačili Jevanské na jejich půli a tvořili si šance. Pumelici D. Živného vytáhl Tolstikov na roh, po něm se D. Živný nedostal k zakončení, ale o chvilku později opět vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře štiplavou střelou. Hosté zahrozili závarem před brankou po trestném kopu, ale z rychlého protiútoku, kdy se mezi Čechákem a Sochůrkem prodral ke střele Kubelka, letěl míč nad břevno. Nebezpečnou situaci hasil Tolstikov při rohovém kopu, kdy míč mířil přímo na zadní tyč. Po dvaceti miniutách hry se zase jásalo. D. Živný vysunul Korčáka, Jásek nestihl přihrávku zastavit a Jakub Korčák propálil Tolstikova - 4:2.

 

Díky bojovně vedenému zápasu přicházely i zajímavé trestné kopy. Jeden z nich z ideální vzdálenosti dvaceti metrů napálil Koula přímo do gólmana Capalky. Nápor domácích pomaloučku uvadal. Toho využili hosté k dalšímu snížení. Míč putoval v rychlé kombinaci po ose Popelka - Jásek - Lukáš Sochůrek a posledně jmenovaný jej uklidil přesně k tyči - 4:3. Za dvě minuty si ale domácí berou zpět dvoubrankový náskok. Po chybě v rozehrávce hostů ve středu pole dal Korčák rychle na Lukáše Kubelku - 5:3.

 

Mohlo to vypadat na výhru domácích, ale Jevany to nevzdaly a vycítily vyklizení pozic od domácího celku. Po rychlé akci našel Šístek volného Jana Popelku, který s pomocí tyče snížil - 5:4. O chvilku na to byl útok domácích zmařen ofsajdovým postavením a z protiútoku přihrál Pacourek na penaltu Jiřímu Koulovi, který prokázal klid a placírkou našel místo přesně u tyče. Srovnáno 5:5!

 

A to bohužel pro domácí nebylo všechno. Po rohovém kopu pálil z otočky Sochůrek jen do břevna. Závěrečný nápor Jevan byl smrtelný. Šístkovu střelu srazil M. Živný na roh. Z něj vytěžili hosté po štiplavé střele Bečvaříka další roh. Ten byl přetažený na zadní tyč, Jevanští jej vrátili před branku a na balón si nejvýše naskočil Zdeněk Čechák - 5:6.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný: To nemá cenu komentovat. Z vyhraného zápasu, kdy jsme je mohli dalšími góly dorazit, nemáme nic. Jsem hodně zklamaný a momentálně nemám, co bych řekl.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na zápas s týmem nováčka soutěže Žiželic jsme odjížděli s obavami. Věděli jsme, že nás čeká útočný a velmi dobře hrající tým. V sestavě nám z různých důvodů chyběli stabilní hráči Krákora a Končický. Od počátku se na těžkém terénu hrál oboustranně útočný fotbal. Do vedení nás dostal hned v 6. minutě Novák. Poté domácí otočili skóre zápasu ve svůj prospěch na 3:1, ale Pepř nás vrátil do zápasu. Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji a znovu nám odskočili. Nesmírnou bojovností v závěru utkání jsme to ale dokázali otočit ve svůj prospěch. Byl to oboustranně ofenzivní zápas a na naší straně stálo velké štěstí. Žiželičtí posledních 10 minut doslova odešli fyzicky a to rozhodlo. Už dloho jsme se nesetkali s tak slušným diváckým prostředím a za to jim patří dík. Hráčům děkuji za bojovnost do poslední minuty, která se nám vyplatila.



Sestavy


SK Žiželice
P. Capalka [-] - M. Bubeník [-] - M. Živný [-] , J. Korčák [-] , L. Kubelka [-] , D. Kučera [-] (46. J. Matějka [-] ) , A. Schánel [-] , O. Hůka [-] , J. Novotný [-] , J. Fořt [-] , D. Živný [-] (85. M. Midloch ml. [-] )

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - Z. Čechák [-] , F. Jásek [-] (46. M. Pacourek [-] ) , R. Krejčík [-] , J. Chaloupka [-] - T. Novák [-] (60. L. Sochůrek [-] ) , J. Bečvařík [-] , M. Pepř [-] , M. Šístek [-] - J. Koula [-] , J. Popelka [-]

ŽK: 33. L. Kubelka , 58. J. Novotný - 23. J. Chaloupka , 42. M. Šístek , 56. J. Bečvařík , 71. M. Pepř .
Hráči zápasu: J. Korčák , D. Živný , L. Kubelka - Z. Čechák .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.