Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 13:30

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř doma nezaváhal


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Pustiměř si svoje nedělní klání odehrál v poměrně klidné atmosféře. Hned v 5 minutě se trefil Zbořil a dostal tak domácí do vedení. Hostě však nezaváhali a hned za 3 minuty skóre srovnali a v 18 minutě se dostali do vedení, zásluhou Blažka. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:2. Do druhého poločasu šli více připraveni domácí. Chtěli doma vyhrát a po zápase výhru řádně oslavit a to se jim povedlo. V nadcházejícíh 45 minutách se domácí trefili 4x a hosté tak za nimi zaostávali o tři branky. Tento výsledek už nedokázali Nesovice otočit, a proto zůstala výhra v Pustiměři.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř B
Vlastimil Smékal (trenér FK Pustiměř B): Hráči zaslouží pochvalu, že celé utkání odehráli s chutí. I když byl po prvním poločase stav pro náš tým nepříznivý, všichni věřili, že ve druhé půlce utkání otočíme. Nebýt neproměnění několika gólových šancí, mohl být výsledek daleko výraznější.




Sestavy


FK Pustiměř B
M. Raus [-] - T. Vojáček [-] , M. Kalvaster [-] , J. Luska [-] , T. Petro [-] - M. Zbořil [-] , V. Smékal [-] , P. Polišenský [-] , L. Krejčí [-] - M. Maděra [-] , T. Hůlka [-]

TJ Sokol Nesovice B
M. Maruška [-] , R. Blaž [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.