Naděje hostů žila do sedmasedmdesáté minuty


Branky


0

Hráči osecké Viktorie drželi naději na úspěch více než hodinu. Dlouho měli ztrátu pouze jediné branky, ale v závěru rozhodli domácí o plném bodovém zisku definitivně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překopali sestavu

Domácí tým Žiželic vstoupil do utkání s lehce překopanou sestavou. A možná i to bylo příčinou úvodní nesehranosti, neboť častěji byli u balónu hosté. Viktorka měla územní převahu, ale kromě nějakých náznaků si nedokázala vytvořit žádnou gólovku. Postupem času necelá stovka diváků hnala na zteč domácí borce. Převzali iniciativu a během čtyř minut, po brankách Davida Živného a Aleše Schánela šli do vedení 2:0.

 

Aktivně hrající hosté dokázali ještě před přestávkou snížit po rychlém brejku Martina Koubka - 2:1. Osek tak při odchodu do kabin držel nadějný poločasový výsledek.

 

Výsledek je pro hosty krutý, uvedl Kuzma Novotný

Chvilku po přestávce to byl ale opět David Živný, kdo se zasloužil o změnu skóre - 3:1. Hra se poté přelévala ze strany na stranu a nutno říci, že v tuto chvíli podržel domácí tým gólman David Mical, který zneškodnil několik šancí hostující Viktorky. Přesto jednou kapituloval po pěkné křížné střele Viliama Bayera - 3:2.

 

Hosté se tak dotáhli zase na jednobrankové manko a pokračovali v aktivní hře. Bohužel pro ně si už žádné další šance vytvořit nedokázali a naopak to byli domácí, kdo pojistil vítězství. Brankami Lukáše Kubelky a Jakuba Korčáka stanovili konečný účet zápasu - 5:2. Žiželice tak zůstávají čtvrté a Osek se propadl na devátou příčku.

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: V sobotu jsme nastoupili k dalšímu domácímu utkání a chtěli jsme potvrdit naší domácí neporazitelnost. Bylo solidní počasí, diváci si cestu na hřiště našli a myslím, že ti co dorazli rozhodně nebyli zklámáni. Jak výsledkem, tak předvedenou hrou. Soupeř z Oseka hrál s nasazením a rozhodně se podílel na skvělém fotbale. Na kvalitně připraveném terénu se hrál rychlý a kombinační fotbal. My jsme poprvé hráli v novém rozestavení a došlo i k jiným menším změnám, takže jsme byli plni očekávání jak vše dopadne. Podržel nás několikrát golman, který zneškodnil dvě nebo tři 100% tutovky hostů. Výsledek byl nakonec jasný, ale cesta k němu snadná nebyla a řekl bych že pro soupeře krutá. „Bůra" si nezasloužil, ale ke konci jsme měli hru pod kontrolou a soupeře přehrávali. S výsledkem jsme spokojeni a teď už se soustředíme na další zápas v Libodřicích. Z hráču bych asi nikoho nevyzdvihoval a všechny pochválil za skvělý týmový výkon, který budem muset podat i příští týden, pokud chceme bodovat i na hřištích soupeřů.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Utkání jsme začali aktivně a prvních patnáct minut jsme si vytvářeli náznaky šancí, které jsme ale k brance nedotáhli. Poté přebral iniciativu soupeř a v rozmezí čtyř minut si dokázal vytvořit dvoubrankový náskok. Nám se ještě do poločasu podařilo Koubkem po rychlém brejku snížit a jít do kabin s jednobrankovým mankem. Vstup do druhého poločasu se nám nevydařil a soupeř navýšil své vedení na dvě branky. Nám se opět podařilo snížit, tentokrát Bayerem po pěkné křižné střele. Poté byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Rozhodnutí přišlo z kopaček Žíželic v78.minutě, když navýšili své vedení opět na dvě branky a v samotném závěru ho ještě pojistili. Přesto, že jsme odehráli solidní utkání na žádný bod jsme tentokrát nedosáhli. V posledních utkáních nás trápí absence několika klíčových hráčů.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.