Bečváry jsou nadále stoprocentní


Branky


0

V zápase nováčků byl k vidění boj a zarputilost. Krásné atmosféře pomohli i hostující fanoušci, kterých bylo možná více než domácích. Po bezbrankové půli šli do dvoubrankového vedení domácí, ale hosté stav v závěru zdramatizovali. Domácí ale vedení udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný, bojovný a bezbrankový poločas

Na hřišti v Bečvárech se proti sobě postavili dva nováčci soutěže, kterým se ovšem zatím daří. Zápas nabídl v první půli boj hlavně ve středu pole. Domácí drželi více balón na svých kopačkách, ale byli to hosté, kdo měl větší šance ke vstřelení gólu. V první šanci zabránil gólu brankář Stoupa, druhou šanci zastavila tyč a ve třetí tutovce se objevil Matějka, který ale z malého vápna netrefil do odkryté brány. Na přestávku se tak šlo za stavu 0:0.

 

 

Bečváry odolaly závěrečnému tlaku

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí hráči a bylo na nich vidět, že chtějí rozhodnout zápas. V první šanci se po krásném prostrčení objevil Jahoda, ale svojí střelu namířil jen do tyče Micalovy brány. Po rohovém kopu domácích se na přední tyči dostal k hlavičce aktivní Horáček, ale mířil mimo tyče. Po čtvrthodině hry se už skóre měnilo. Martin Horáček potáhl balón středem, narazil si s Černým a prostřelil Micala - 1:0. O sedm minut později bylo ještě veseleji v řadách domácích fanoušků a hostující naopak ztichli. Jahoda vyslal do brejku Černého, ten akci sice zbrzdil, ale vrátil míč zpět nabíhajícímu Jiřímu Vantovi, který neměl problém uklidit míč podél padajícího gólmana - 2:0. Bečvaráci byli na koni a bylo otázkou času, kdy přidají další branky. Jenže na dva přízemní centry Kuby nikdo nedosáhl, ránu Jahody vytěsnil Mical na roh a další tutovku namířil Čáslava přímo do gólmana. A zákonitě přišel trest. Po přísně odpískaném faulu Kubáska měli hosté výhodu trestného kopu. Lukáš Kubelka namířil z dobré pozice k tyči a podklouznuvší Stoupa neměl šanci - 2:1. Tento gól vlil nové síly do nohou hostů a zle domácím zatápěli. Z nebezpečné mely před brankou ale pálil Kubelka mimo tyče a více toho hostům domácí již nedovolili. Naopak Horáček mohl definitivně rozhodnout, jenže po přihrávce Černého mířil také vedle.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Věděli jsme, že Žíželice budou těžký soupeř a to se také potvrdilo. V prvním poločase jsme sice více drželi míč, ale větší šance na vstřelení branky měl soupeř. Při naší ztrátě míče měl velmi rychlý přechod do útoku a to nám dělalo problémy. Po bezbrankovém poločase jsme se snažili strhnout vedení na naši stranu. Podařilo se nám dát vedoucí branku a po deseti minutách navýšit na 2:0. Pak jsme ale zahodili šance zápas definitivně rozhodnout. Hosté v 82. min snížili na 2:1 a my se začali bát o body. Ale zápas jsme už dovedli do vítězného konce. Byly to vydřené a upracované body, ale i ty se počítají.

SK Žiželice
Jiří Novotný, trenér: Utkání bylo oboustraně vyrovnané. Fotbal se hrál bojovně o každý metr, ale spíše ve středu hřiště než na dostřel branek. První poločas jsme byli o něco lepším týmem. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, kdy se vše spíš odehrávalo uprostřed hřiště a kdovíjaká fotbalová podívaná to nebyla a k fotbalovosti nepřispěl ani hlavní rozhodčí, který předvedl opravdu tragický výkon, kde poškozoval obě mužstva střídavě, leckdy až groteskními rozhodnutími. Nicméně v průběhu druhé půle začali domácí přebírat otěže zápasu a svou aktivitou nás donutili k chybám. Z mého pohledu se jednalo bojovné utkání okresních nováčků, kterému by slušela remíza. Domácí nás však vyučili z produktivity a 3 body zůstaly díky více vstřeleným brankám doma v Bečvárech.



Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.