Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček má i po třech kolech plný bodový zisk


Branky


0

Na horké půdě v Pečkách se Bečváry dostaly do rychlého vedení už ve třetí minutě. Po půlhodině hry to bylo již 0:2, ale domácí dokázali do poločasu snížit a deset minut po přestávce i srovnat skóre. Pak však během pěti minut dokázali hosté opět dvakrát udeřit a Pečky stačily již jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry získaly rozhodující náskok

Bez stopera Uhra, který dopoledne absolvoval jiné závody, se musely obejít hostující Bečváry. Na domácí straně naopak po patnácti minutách musel nuceně střídat pečecký kanonýr Růžička. Vstup do zápasu se podařil více bečvareckým fotbalistům, když po rychlé akci pálil Černý do tyče a odražený balón dorazil do prázdné kasy Petr Jahoda - 0:1. Po půlhodině hry se opět radovali hosté, když na 0:2 zvyšoval Martin Horáček. Domácí borci ale nesložili zbraně a do pauzy stačili snížit, když se po nedorozumnění obrany a gólmana zmocnil u brankové lajny míče Jedlička, nahrál zpětně před prázdnou bránu a Lukáš Mužík snížil - 1:2. Do šaten tak šli spokojenější hosté, ale s hrou ani jeden z týmů nemohl být spokojen.

 

Neproměněné šance mohly hosty mrzet

Po přestávce hostující tým přidal na aktivitě a tvořil si gólovky. Nedáš - dostaneš platilo i tentokrát. Na dloubáček za obranu si naběhl Tomáš Jedlička, míč si dobře zpracoval a podle vybíhajícího Stoupy srovnal skóre - 2:2. Ale ani vyrovnání s hrou hostů nezacloumalo a dvěma góly se dostali opět do vedení. Nejprve našel centrovaný míč na přední tyči Jiřího Vantu - 2:3 a o pět minut později se dočkal branky i výborně hrající Miroslav Černý - 2:4. Domácí tým už na tento stav nedokázal odpovědět. Pečkám se podařilo pouze snížit krásným gólem Lukáše Mužíka, který si naběhl na přetažený centr a z voleje prostřelil Stoupu - 3:4.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Náš nejhorší zápas. Dvakrát nepříjemné že před našimi diváky. Naše hra a výkon byly daleko od mých představ, jak máme hrát. Během celého zápasu jsme ztratili neuvěřitelné množství míčů. Nedokázali jsme si jednoduše nahrát a soupeř opět trestal naše chyby nebo zaváhání. Soupeř potvrdil svou útočnou kvalitu, kde hrál jednoduše a velmí účelně. Bohužel jsme nedokázali více prověřit hostující obranu. Tam mohla být cesta za body, ale velmi brzo se nám zranil náš kanonýr Růžička a to nás právě v útoku hodně oslabilo. Jedlička sám na vše nestačil, přestože jeho výkon byl výborný. Bohužel náš mizerný vstup do sezóny potřebujeme zlomit a to již v dalším zápase. Tak abychom mohli hrát, co mužstvo umí.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První půle nebyla úplně podle našich představ. Kazili jsme přihrávky a domácí měli míč častěji na kopačkách. Nemohli jsme se dostat do tempa a hrát naši hru. To se změnilo po přestávce. Převzali jsme střed hřiště a vytvářeli si šance. Ale byly to Pečky, kdo dal gól a nás začínaly mrzet neproměněné šance. Ale přece jen se podařilo přidat další dvě branky, domácí už jen upravili na konečných 3:4. Všechny góly, které jsme dostali, byly laciné a po našich chybách nebo z podcenění situace. Bohužel jsme ještě spálili minimálně pět stoprocentních šancí, kdy jsme byli sami před domácím, dobře chytajícím brankářem. Myslím, že naše vítězství je zasloužené. Ale Pečky budou brát body i silným soupeřům. Nemají tak špatné mužstvo, jak by se mohlo zdát při pohledu na tabulku.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Železný [-] , P. Braňka [-] (46. J. Malý [-] ) , T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] - V. Lukáš [-] , M. Modrovič [-] , L. Mužík [-] , Š. Růžička [-] - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] (15. O. Richter [-] ) -

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Dědek [-] , O. Holub [-] , L. Kubásek [-] , J. Kšírl [-] (81. V. Šmejkal [-] ) - P. Kuba [-] , P. Jahoda [-] , M. Horáček [-] , J. Čáslava [-] (54. J. Uher [-] ) - J. Vanta [-] , M. Černý [-]

ŽK: 7. M. Železný , 39. T. Chudoba , 39. P. Braňka , 60. J. Malý - 63. L. Kubásek .
Hráči zápasu: T. Jedlička .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.