J. Koula 10. (p.)
J. Koula 61.
J. Koula 63.
J. Koula 66. (p.)
4:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Koula popravil Pečky


Branky


10. J. Koula (p.) , 61. J. Koula , 63. J. Koula , 66. J. Koula (p.) - 24. T. Jedlička , 83. M. Modrovič , 90. Š. Růžička (p.)
0

Toto byl zápas Jirky Kouly! Skóre otevřel z pokutového kopu, ale hosté dokázali do poločasu srovnat. V druhém poločase přidal Koula hattrick a hosté v závěru dokázali už jen snížit. Pečky jsou tak po dvou kolech stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav po pětačtyřiceti minutách

Ani jeden tým v prvním kole neuspěl a obě mužstva byla nažhavena na bodový zisk. Pečky doma možná trochu překvapivě podlehly Libodřicím a Jevany schytaly na vlastním hřišti debakl od nováčka z Bečvár. Aktivněji začal domácí celek a v osmé minutě již zvonila tyčka po střele Končického. Po následném závaru v pokutovém území Peček se pískala penalta a tu s jistotou proměnil Jiří Koula - 1:0. Pečecký AFK se ale také prezentoval kvalitní hrou a ofenzívní hráči hodně zlobili jevanskou obranu. Ve čtyřiadvacáté minutě donutili k chybě při rozehrávce jevanskou obranu, k míči se dostal Tomáš Jedlička a srovnal skóre - 1:1. Vyrovnaná hra pak pokračovala až do konce poločasu, branka už žádná nepadla a druhý poločas mohl začít s vyrovnaným stavem.

 

Koula dal hattrick během pěti minut

Po přestávce byla postupem času znát vyšší aktivita domácího týmu, který více toužil po třech bodech. Odměněni za to byli po patnácti minutách druhé půle. Během pěti minut - mezi šedesátou druhou a šedesátou sedmou minutou - se třikrát trefil do sítě Cihláře Jiří Koula. Nejprve dvakrát udeřil ze hry a na 4:1 zvýšil z dalšího pokutového kopu. V závěru utkání aktivita domácích polevila a hostům se dařilo vrátit se zpět do utkání. Bohužel pro ně příliš pozdě. Michal Modrovič snížil sedm minut před koncem na 4:2, Tomáš Růžička v poslední minutě stanovil z pokutového kopu konečné skóre 4:3. Po závěrečném hvizdu ještě trochu plály při odchodu do kabin emoce, když hostující hráči viděli příčinu své porážky v rozhodování hlavního sudího Löwa.

         

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Oproti minulému týdnu jsme začali zápas s větší aktivitou a bojovností. Šli jsme brzy do vedení po penaltě Jirky Kouly, ale Pečky mají velmi dobrý tým směrem dopředu a po našem špatném odkopu v 22. minutě vyrovnaly na 1:1. Dále byla hra v prvním poločase vyrovnaná. Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním Pečky porazit. V rozmezí 60.- 67. minuty završil svůj střelecký den Koula třemi brankami a navýšil tím skóre na 4:1. Poté jsme tým prostřídali a dali tak prostor hráčům z lavičky. Soupeř nás začal přehrávat a snížil tak na konečných 4:3. Tentokrát jsem byl s přístupem a bojovností hráčů spokojen. Tak se má hrát o body v okresním přeboru.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Velmi těžké hodnotit tento zápas. Když prohrajeme, hledám nejdříve chyby u sebe poté u mužstva a nakonec mě zajímají ostatní okolnosti. Hráčům mohu vytknout dvě chyby, po kterých jsme ze dvou penalt dostali dvě branky. A ještě nás trápí proměńování šancí. I v tomto zápase jsme jich několik měli, ale jinak jsme hráli aktivně celý zápas a za to mužstvo chválím. Kdybychom dnes byli bezchybní, tak bychom stejně nevyhráli. Od začátku zápasu měl vše pod kontrolou rozhodčí Löwe, který nepřipustil jiný výsledek než výhru domácích. Bylo to znát především v rozhodujících okamžících zápasu za stavu 1-1. V prvním poločase nezapískal proti domácím penaltu, přestože za obdobné fauly na nás dvě zapískal. Do druhého poločasu nastupujeme a domácí hráč řekne, že to bude ještě horší. Až za stavu 4-1 začal rozhodčí kompenzovat a pískal více proti domácím.V závěru zápasu jsme snížili na 4-2, v poslední minutě nařídil rozhodčí penaltu i proti domácím tak, aby si udělal alibi. Poté co jsme ji proměnili, tak po rozehrávce zápas ukončil. Po ukončeném zápase bylo mnoho negativních emocí od našich hráčů, což nepodporuji, ale je možné se divit? Naši hráči hrají fotbal zadarmo s tím, že je to baví a že zajdou po zápase na pivo. Ale tohle byl ztracený čas, navíc nechybělo mnoho k tomu, aby se to tam popralo. Alarmující je, že se jedná o druhé kolo okresního přeboru.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - J. Popelka [-] (68. R. Krejčík [-] ) , P. Krákora [-] (73. P. Tichý [-] ) , S. Krejčík [-] , R. Krejčík [-] (79. D. Matas [-] ) , J. Koula [-] (70. M. Pacourek [-] ) , D. Končický [-] , F. Jásek [-] , J. Chaloupka [-] , Z. Čechák [-] (84. M. Moravec [-] ) , J. Bečvařík [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Materna [-] , J. Malý [-] (69. P. Braňka [-] ) , L. Mužík [-] (60. O. Richter [-] ) , Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] (79. P. Šteffen [-] ) , M. Novák [-] , M. Modrovič [-] , T. Plaček [-] , T. Chudoba [-] , V. Lukáš [-]

Hráči zápasu: J. Koula , J. Bečvařík - M. Modrovič .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LÖWE Vilém - SOCHŮREK Petr (N), HOVORKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.