Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kanonáda v Jestřabí Lhotě


Branky


0

V Jestřabí Lhotě se představil celek, který se v loňské sezóně trápil v 1.B třídě a celý rok čeká na nějaké ty body. Bohužel v Jestřábce se to hostujícím hráčům nepovedlo a inkasovali debakl, když jedinou svojí branku vstřelili až v poslední minutě zápasu. Hattrickem se zapsal Petr Kureš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka válí

Že je Jestřabí Lhota v herní pohodě, začali její hráči dokazovat od počátku utkání. Na domácím hřišti se pustili do obléhání břežanské branky a brzy přišly úspěšné trefy. Již v páté minutě se po pravé straně protáhl hbitý Ondřej Martínek a střelou na zadní tyč překonal Zemana - 1:0. V dalším průběhu prvního poločasu se prosadil dvakrát Petr Kureš. Nejprve zužitkoval přesnou přihrávku Kesnera a uklízel do prázdné brány 2:0. V šestadvacáté minutě pak s přehledem zamířil zpoza vápna placírkou přesně k tyči - 3:0. Účet první půle uzavřel deset minut před přestávkou Petr Kesner. Po průniku dvojice Kubíček - Kesner dával do prázdné brány - 4:0. Domácí si tak vypracovali luxusní náskok do druhého poločasu.

Břežany korigovaly až v poslední minutě

Do druhé půle vystřídal Kubíčka Radek Hájek. Ještě se na hřišti ani pořádně neproběhl, když hned v první minutě napřáhl z dvaceti metrů a trefil přesně k tyči - 5:0. Domácí borci přehrávali hosty z Břežan a Petr Kureš svojí třetí brankou v ztkání zvyšoval už na 6:0. Poslední domácí zápis provedl střídající dorostenec Martin Dohanič, který na zadní tyči nasměroval prudkou přízemní přihrávku do sítě -7:0. V poslední minutě pak hostující Michal Pikner upravil kosmeticky na konečných 7:1.

 

A ještě vám přinášíme informaci k prvnímu utkání Jestřábky v Zásmukách. Po kolapsu domácího hráče na konci utkání byl zápas ukončen a nedohrán. Na základě rozhodnutí okresního svazu se utkání bude opakovat a to 28. září 2016 od 16:30 na zásmuckém hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: V celém utkání jsme měli znatelnou převahu a uklidnil nás brzký gól. Hráči dobře kombinovali a využívali šance. Navíc některé stejně zůstaly bez gólového efektu. Soupeř naši branku ohrozil pouze v určitých pasážích a gól útěchy vstřelil až v samém závěru. Přesně řídil utkání rozhodčí Sedláček.




Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - T. Kubíček [-] (46. R. Hájek [-] ) , D. Záhora [-] (53. F. Krajíček [-] ) , P. Kureš [-] (75. F. Čáslavský [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] (60. M. Dohanič [-] ) , D. Kubánek [-] , J. Hron [-] (71. V. Jehlička [-] ) , M. Skalický [-]

SK Břežany II
J. Zeman [-] - D. Svoboda [-] , L. Stejskal [-] , M. Pikner [-] , V. Pekárek [-] , V. Mišák [-] , D. Kolář [-] , K. Karban [-] , D. Franek [-] , M. Borovička [-] , M. Trejbal [-]

ŽK: 17. K. Karban , 31. V. Mišák . ČK: 60. K. Karban .
Hráči zápasu: P. Kureš , O. Martínek , P. Kesner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MACHURKA František (N), KOLÁŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.