3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 16:30

14.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř to doma zvládl


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápas nezačal dobře pro obě mužstva. Nedařilo se nikomu, přihrávky byly nepřesné a oba týmy se trápily. Pustiměřští hráči šli laxně do každého souboje, takže soupeř přece jen více hrál. I když se nedařilo ani Hošticím, tak se to snažily odbojovat. Jediné co diváky zvedlo z laviček, byly dva góly. První poločas, tedy nebyl moc koukatelný a diváci napjatě čekali co se bude dít v druhé půly. Tam zapnul více Pustiměř. Vytvořili si na hřišti převahu a hned se dalo na co koukat. Zanedlouho šli domácí do vedení zásluhou Hůlky. Zdálo se, že tento moment bude rozhodující v celém zápase. Ovšem domácí přidali ještě jednu branku v podání Smékala a do zbytku zápasu mohli hrát v klidu.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř B
Vlastimil Smékal (trenér FK Pustiměř): V prvním poločase nám absolutně vázla kombinace, nedokázali jsme si vyměnit míč. Navíc jsme přistupovali laxně k soubojům a nechali soupeře hrát. Bohužel je to už poněkolikáté... Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb, zpřesnili kombinaci a vytvořili si tak optickou převahu. Dalo se očekávat, že utkání může rozhodnout branka na 2:1. Tu jsme nakonec po zlepšeném výkonu vstřelili my a připsali si cenné tři body s dobře hrajícím soupeřem.




Sestavy


FK Pustiměř B
M. Raus [-] - T. Vojáček [-] , M. Kalvaster [-] , J. Luska [-] , T. Petro [-] - R. Kavečka [-] (64. J. Brandýs [-] ) , P. Polišenský [-] , V. Smékal [-] , M. Zbořil [-] (73. M. Duda [-] ) - L. Krejčí [-] , T. Hůlka [-]

TJ Hoštice-Heroltice B
P. Tkáč [-]

Počet diváků: 33.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.