1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín z Vysoké veze první výhru


Branky


0

Velmi důležité vítězství si připsali fotbalisté Řepína. Ti dokázali po prvním bodovém zisku z minulého kola zabrat naplno a díky výbornému prvnímu poločasu si odváží z Vysoké všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do zaslouženého vedení

Minulou prohru ze hřiště Labského Kostelce chtěli napravit fotbalisté Vysoké v domácím souboji s Řepínem. Hosté, ač stále na posledním místě tabulky, mohli jít do zápasu s optimismem, jelikož se jim v minulém kole podařilo získat jejich první body v sezóně. A od úvodu zápasu to byli právě Řepínští, kteří byli na hřišti lepším týmem. Hostům se herně dařilo a ve 21. minutě navíc šli do vedení. To bylo výsledkem akce na levé straně hřiště a následného centru, který jeden ze stoperů Vysoké nedokázal odvrátit, míč mu podskočil pod nohou a doputoval až ke Šperlovi na zadní tyči. Ten se nemýlil a mohl slavit vedoucí branku (v zápise chybně uveden Dvořák jako střelec branky). 0:1. I v dalších minutách se více dařilo hostům, kteří ve 39. minutě předvedli povedenou akci středem hřiště, po níž se na hranici vápna dostal k míči Novák, posunul si ho a nekompromisně zakončil. 0:2. To už hosté hráli i s indisponovaným Dvořákem. Ten po jednom ze soubojů pokračoval ve hře se sebezapřením a vyšetření po zápase ukázalo, že má zlomený nos.

Vysoká tlačí, výsledkem je ale jen snížení

Do druhé půle provedl nespokojený domácí hrající trenér Martinec dvě změny v sestavě a na hrot útoku se postavil zkušený Finkous. Jeho nasazení se vyplatilo hned po minutě hry, když si naskočil na centr a nekompromisně snížil na 1:2. Vstřelená branka domácí tým povzbudila a ten se díky nakopávaným míčů na své vysoké hráče dostal do tlaku. Hosté se k útočným výpadům dostávali jen sporadicky a za zmínku snad stojí pouze únik Dvořáka, který ale brankou neskončil, jelikož jeho pokus zastavila tyč. Závěr zápasu tak přinesl velký nápor Vysoké, jejíž hráči se hnali za vyrovnáním. Obrana hostí v čele s brankářem Kamínkem ale s vypětím všech sil odolala a hosté si tak připsali první výhru v sezóně. Domácí naopak nebezpečně zabředají do sestupového pásma.



Ohlasy k zápasu



TJ Řepín
Aleš Kratochvíl - trenér: První vítězství jsme spíše utrpěli. V první půli jsme byli lepší a zaslouženě vedli, po změně stran nás ale Vysoká svojí hrou zatlačila a odolávali jsme spíše silou vůle. Jsme moc rádi, že jsme to nakonec zvládli, velkou kaňkou je ale zranění Dvořáka, který je se zlomeným nosem mimo hru do konce podzimu.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - J. Tyle [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] (82. M. Dušek st. [-] ) , J. Douděra [-] (72. T. Vodička [-] ) , B. Ghanmi [-] (46. R. Finkous [-] ) , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , V. Pešan [-] (46. J. Elogeli [-] ) , R. Martinec [-] , M. Štolba [-]

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - M. Šplíchal [-] , J. Bláha [-] , V. Labuť [-] , J. Salač [-] - M. Hypša [-] (82. L. Werner [-] ) , L. Novák [-] , K. Boček [-] , M. Slepička [-] - D. Dvořák [-] (72. M. Labuť [-] ) , M. Šperl [-] (53. V. Červinka [-] )

ŽK: 55. J. Tyle , 80. P. Malák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - EDER Oldřich, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.