Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice "B" se vrátily do čela tabulky


Branky


0

Béčko Drnovic, přestože nemůže postoupit do vyšší soutěže, stále bojuje o první místo v tabulce. Po včerejším vítězství Ivanovic v Nesovicích, také mužstvo FKD "B" dokázalo vyhrát v Moravských Málkovicích a o vítězi III. třídy skupiny A rozhodne až poslední, dohrávané kolo příští týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyšel lépe domácím a když hostující Jakub Raška neproměnil sólový nájezd na Karla Jenerála z protiútoku poslal Miloš Zbořil svoje mužstvo do vedení. V druhé části prvního poločasu se začali prosazovat hosté, ale několil dobrých příležitostí nedokázali proměnit. Ve třicáté šesté minutě vystřelil Radek Pytela nepříjemnou střelu, kterou domácí brankář vytěsnil na rohový kop. Ten rozehráli Oldřich Böhm se Zbyňkem Zbořilem, který míč nastřelil do šestnáctky a David Slezák šikovnou tečí vyrovnal. V samotném závěru poločasu měl ještě tři šance Zbyněk Zbořil, napřed z přímého kopu vylekal domácího brankáře Karla Jenerála, který míč pracně vyškrábl od pravé tyče. Potom po přihrávce Jožky Webera hlavičkoval těsně vedle a nakonec po akci Radka Pytely a Jakuba Rašky nedosáhl na míč, který by zasunul do prázdné branky.

Hned na začátku druhé půle po přihrávace Oldřicha Böhma, Radek Pytela nadvakrát zvýšil na dva jedna. Málkovice hrozily spíše z brejků a asi největší šanci měl Jakub Sedláček, který postupoval sám na Mirka Rašku, ale křížnou střelou netrefil branku. V sedmdesáté čtvrté minutě vypadl brankáři Karlu Jenerálovi míč z rukou a když se jej snažil znovu uchopit dotírající David Slezák ho fauloval. Rozhodčí tento zákrok jako faul neposoudil a domácí brankář ho urazil. Karel Jenerál dostal červenou kartu a svoje mužstvo oslabil. V přesilovce vstřelili hosté ještě dvě branky a zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Tomáš Kudlička - hráč domácích: Škoda, že jsme neudrželi naše vedení do poločasu, hosté by možná byli nervoznější a druhý poločas mohl vypadat jinak. Zkušení drnovičtí hráči čekali na naše chyby a dokázali je potrestat.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD"B": Opět jsme zápas odehráli dobře, po změně rozestavení jsme získali herní převahu a dokázali jsme ji proměnit i v góly. Velkou radost mám z výkonu mladých hráčů Jakuba Rašky a Jiřího Handla, kteří do mužstva zapadli a oba podali velmi dobrý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - R. Trněný [-] , R. Doupovec [-] , P. Harásek [-] , K. Klvač [-] - M. Pavlík [-] , M. Zbořil [-] , L. Grmela [-] , J. Sedláček [-] - T. Kudlička [-] (46. J. Krejčiřík [-] ) , M. Vojtek [-] (76. D. Langhamer [-] )

FK Drnovice B
M. Raška [-] - V. Polišenský [-] , I. Drbal [-] , D. Slezák [-] , V. Zbořil [-] - J. Weber [-] (70. J. Handl [-] ) , R. Pytela [-] , Š. Hrubša [-] , J. Raška [-] - Z. Zbořil [-] (46. D. Švanda [-] ) , O. Böhm [-]

ŽK: 40. P. Harásek - 55. V. Zbořil . ČK: 74. K. Jenerál .
Hráči zápasu: M. Zbořil - J. Raška .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.