0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nestárnoucí Procházka vychytal Mšec


Branky


0

V posledním podzimním kole I. B třídy bylo na programu okresní derby, ve kterém se rezerva Tatranu představila na hřišti Sokola Mšec. O celém osudu zápasu rozhodla už 10. minuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól utkání zajistil hostujícímu Tatranu tři body. V 10. minutě ho měl na svědomí Tomáš Kapoun. Rakovnický utočník vybojoval na půlce míč, posunul na Doláka, který krásnou uličkou poslal do úniku Černého. Ten tváří v tvář brankáři Baltyzarovi nezaváhal a špičkou kopačky jej obstřelil.

 

V dalších minutách byli domácí lepším týmem. Vypracovali si pět vyloženích šancí, ale v brance Tatranu stál nestárnoucí kočkodan Petr Procházka. Předvedl škálu neuvěřitelných zákroků a byl stavebním kamenem toho, že si rezerva Tatranu odvezla ze hřiště Sokola Mšec všehny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
Miroslav Mrázek (trenér): "V prvním poločase jsme hráli snad nejlepší fotbal v této sezóně. O přestávce jsem také klukům řekl, že jim ke hře nemohu nic vytknout. Pouze k proměňování šancí. Brankář Procházka nás vyloženě vychytal. Druhý poločas už byl z naší strany špatný. Vlastní podrážděností a nedisciplinovaností jsme úplně vypadli rytmu. Věnovali všemu možnému, než fotbalu a soupeři ulehčili cestu za třemi body. Pro nás to byl takový ten zápas, kdy můžeme hrát týden a gól bychom nedali."

TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis (trenér): „Jeli jeli jsme do Mšeci s tím, že zavřeme prostor před naší brankou a budeme hrát na brejky. Gól se nám tak podařilo dát, ale vrátka do obrany jsme v prvním poločase nechali několikrát otevřená, ale v brance jsme měli skvělého Petra Procházku, který nám zápas vychytal. Ve druhé části už se hrál vyrovnaný fotbal a my jsme si díky bojovnosti a disciplíně už body vzít nenechali, za což jsem moc rád. Ukončili jsme tak smolnou sérii nepovedených zápasů.“



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
J. Bartyzal [-] - T. Janoušek [-] (77. M. Cífka [-] ) , P. Heller [-] , J. Kučera [-] - D. Mrázek [-] , K. Lupák [-] , O. Zázvorka [-] , R. Škutchan [-] (79. J. Pelc [-] ) - J. Paluba [-] , J. Zeman [-] (84. O. Navrátil [-] ) , P. Neužil [-] -

TJ Tatran Rakovník B
P. Procházka [-] - D. Roušavý [-] (89. F. Skoupý [-] ) , D. Dolák [-] , D. Kroupa [-] , K. Kaňák [-] (9. L. Skoupý [-] ) , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , T. Kapoun [-] , L. Černý [-] , J. Jiřík [-]

ŽK: 60. D. Mrázek , 75. T. Janoušek - 60. D. Dolák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - LACINA Jakub, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.