3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité vítězství rakovnické rezervy nad Klobuky


Branky


0

V 5. kole I. B třídy skupiny A přivítala rezerva SK Rakovník poslední tým tabulky Sokol Klobuky v Čechách, který je rovněž nováčkem soutěže. Domácí tým měl před utkáním 4 body, zatímco hosté z Kladenska jen pouhý bod. Důležité utkání pro oba dva týmy nakonec lépe zvládl domácí celek, i když vítězství se nerodilo vůbec lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól před pauzou

Domácímu týmu se od počátku příliš nedařilo, z čehož pramenily dvě šance Halendy, který prošel středem hřiště až před Peška. Mladý rakovnický brankář, ale po celý zápas předváděl parádní výkon. Postupem hry se do šancí dostávali také domácí, ale J. Červený ve 20‘ zamířil jen do brankáře Vítocha. O sedm minut později našel M. Tvrz ve vápně volného J. Červeného, který znovu trefil jen brankáře.

 

Ve 32‘ se parádní střelou prezentoval hostující J. Vébr, ale Pešek v brance předvedl ještě lepší zákrok a střelu mířící do šibenice vytáhl nad branku. Když už se blížila poločasová přestávka, tak J. Červený nádherně vysunul Kýzla, který míč posunul na Nováčka. Ten nepřemýšlel a z první trefil míč do vzdálenější šibenice Vítochovy branky – 1:0.

Rakovnické trestání

Vstup do druhého poločasu zase vyšel lépe hostům, kteří v první dvacetiminutovce měli dost příležitostí na zvrat ve vývoji utkání. Ale O. Vébr, Halenda a Suk své šance nevyužili. V 70‘ znovu parádně napřáhl ze střední vzdálenosti J. Vébra a znovu donutil Peška k parádnímu zákroku. Poslední velká šance přišla V 75‘, kdy Suk dokonce už udělal Peškovi kličku, ale následně zamířil jen do boční sítě.

 

Za špatnou efektivitu v zakončení byli hosté potrestáni. V 81‘ vysunul Votroubek M. Tvrze, který z levé strany našel na penaltu nabíhajícího Medřického, který střelou bodlem zvýšil vedení domácích – 2:0. O tři minuty později šel sám na branku Krupička, ale třetí branku nepřidal. Dvě minuty před koncem vysunul P. Tvrze bratr Marka, který mu ve vápně míč vrátil před prázdnou branku – 3:0.

 

Autor: Marek Tvrz



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: Po asi našem nejhorším výkonu v sezoně jsme vybojovali premiérové vítězství za tři body. V důležitém zápase nás podržel skvělý Pešek v brance, který chytil minimálně čtyři velké šance hostů.




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Plaček [-] , M. Rohla [-] (46. P. Tvrz [-] ) , Z. Červený [-] , P. Kýzl [-] - M. Jirásek [-] (74. M. Krupička [-] ) , R. Hertl [-] (46. J. Votroubek [-] ) , P. Nováček [-] (46. M. Galia [-] ) , M. Medřický [-] - J. Červený [-] (76. D. Titlbach [-] ) , M. Tvrz [-] -

TJ Sokol Klobuky
T. Vítoch [-] - T. Halenda [-] , J. Čížek [-] , T. Pinc [-] , M. Suk [-] , J. Vébr [-] , O. Vébr [-] , D. Hřib [-] , L. Kubelka [-] , J. Říčka [-] , M. Kalík [-]

ŽK: 45. J. Červený , 53. M. Jirásek , 68. P. Tvrz , 69. P. Kýzl , 84. M. Tvrz .
Hráči zápasu: T. Pešek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Drábek Tomáš - CHRUDIMSKÝ Jan, NOVOTNÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.