Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Břežany držely nadějný stav jen hodinu hry


Branky


0

Brankou do šatny se dostali hosté do těsného poločasového vedení 1:2, které v závěrečné půlhodině dovedli do jasného stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřim se ujala z penalty vedení před přestávkou

Domácí hráči, vědomi si síly soupeře, od začátku nikam nespěchali. Na těžkém terénu nakopávali dlouhé míče na útočníky, ale Kouřimští je dobře obsazovali a hlavičkové souboje vesměs vyhrávali. Přesto mohli domácí udeřit, ale hlavičkové zakončení po standardní situaci mířilo těsně mimo Havránkovy brány. U domácí branky zase hořelo po střele Macháčka, kterou Kramer vytáhl ze šibenice a neuspěl ani Pazderec při dorážce na zadní tyči.

 

A tak se skóre měnilo až v pětadvacáté minutě. Ondřej Macháček vymotal ve vápně čtyři hráče a jeho střela se od břevna odrazila za brankovou čáru a ven z brány. Odražený balón do brány dorazil hlavou Paclík, ale rozhodčí uznal už Macháčkovu střelu - 0:1. Domácí následně srovnali po samostatném úniku Karla Karbana, kterému nejspíš předcházel neodpískaný šlapák na kouřimského stopera - 1:1.

 

 

Hosté předvedli hezkou akci v poslední minutě, kdy Keltner zatáhnul míč po lajně, předložil ho na malé vápno Pazdercovi a jeho střelu nešťastně v pádu zastavil rukou domácí hráč. Pískala se penalta a Pavel Královský strhnul poločasový výsledek na stranu Kouřimi - 1:2.

 

Aktivita domácích uvadala

Druhý poločas se odehrával už téměř jen před jednou bránou. Břežanští dokázali odolávat patnáct minut, když se po Královského standardce prosadil Jan Keltner - 1:3. Od této doby bylo jen otázkou, kolik gólů nakonec padne. Čtvrtou branku přidal po samostatném úniku opět Keltner - 1:4. Pátý gól přidal po Pazdercově přihrávce Pavel Královský - 1:5 - a skóre uzavřel Martin Snížek - 1:6. Domácí obrana už vůbec nefungovala, hosté si mohli ještě výrazněji navýšit skóre, ale více nezvládli. Pravda, jeden gól ještě dali, ale pro ofsajd nebyl uznán.

 



Ohlasy k zápasu


SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Jestli jsme v minulém zápase ubojovali remízu a všichni si mysleli, že teď už to půjde, tak jsme se velice spletli, protože dnešní výkon byl úplně obrácený. Bez soubojů, bez zápalu a o fotbalovosti ani nemluvím, ta se v naší hře hledá opravdu těžko. Gól jsme dali po chybě hostující obrany a to bylo z naší strany vše, pak jsme se jen bránili, ovšem šest gólů jsme neubránili, i přes to, že soupeř také velkou kvalitou nenabídl. Dnes jsem viděl spíš utkání čtvrté třídy a ne okresního přeboru.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Po dvou nepovedených zápasech jsme potřebovali naplno bodovat a to se povedlo. Na těžkém terénu to ale nebylo nic jednoduchého, museli jsme stále dobývat domácí branku. Proměnili jsme až třetí šanci, Macháček přeloboval brankáře a od břevna se míč odrazil za brankovou čáru. Hosté po naší chybě a nedůrazu srovnali, ale v poslední minutě nás poslal Královský z penalty do vedení. Po třetím gólu už bylo rozhodnuto. Přidali jsme další tři branky a spoustu situací navíc nevyřešili tak, abychom dali další.



Sestavy


SK Břežany II
J. Kramer [-] - M. Baňka [-] , V. Mišák [-] , M. Trejbal [-] - I. Štolc [-] , J. Slavík [-] , V. Pekárek [-] , D. Svoboda [-] - D. Kolář [-] (46. L. Stejskal [-] ) , M. Borovička [-] , K. Karban [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - L. Dytrych [-] , J. Paclík [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] - J. Charvát [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , Š. Jasenovský [-] - P. Pazderec [-] (76. M. Snížek [-] ) , J. Keltner [-] (76. M. Klégr [-] ) -

Hráči zápasu: O. Macháček , J. Paclík , L. Dytrych .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - KOLÁŘ Martin (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.