Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Krakovany uspěly proti deseti


Branky


0

Již ve druhé minutě střídali domácí brankáře, v sedmé střídal v hostujícím dresu L. Tlučhoř. Ve čtrnácté minutě byl vyloučen kapitán Břežan, Michal Pikner. Hosté potom trefili třikrát do sítě a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvláštní úvod zápasu

Do Břežan, které marně usilují o první bod, přijely Krakovany, jež byly favoritem tohoto utkání. Ale Břežany nehrají zase tak špatně a dokáží bojovat o body. Jenže v tomto zápase nejen že domácí zápolili s dostatečným počtem hráčů, ale přidali se i další okolnosti. Již ve druhé minutě utkání musel pro zranění střídat břežanský gólman Jiří Zeman, kterého zastoupil Ivo Štolc. Naopak v sedmé minutě musel nuceně střídat i tahoun akcí Krakovan, Luděk Tlučhoř, což bylo výrazné oslabení hostující ofenzívy. A přišla čtrnáctá minuta - domácí kapitán Michal Pikner neudržel nervy na uzdě, pěkně od plic si ulevil a rozhodčí ohodnotil jeho vystoupení červenou kartou!

 

Hrstka diváků ještě neviděla žádnou pořádnou akci, ale už tolik událostí. Krakovany se snažily tvořit, měli i nějaké šance, ale první gól padl až po třiceti minutách, kdy dorazil míč do sítě po rohovém kopu Stanislav Šindelář - 0:1.

Krakovany zápas zvládly

Hned po přestávce si dorážkou Romana Tlučhoře - 0:2 - zajistili hosté dvoubrankový náskok a trochu se uklidnili. Třetí branku přidal v šedesáté sedmé minutě Vlastimil Novotný - 0:3. Domácí brankář vyběhl za míčem až k postranní čáře, Novotný jej o míč obral a dával do prázdné brány. Krakovany tak uhrály povinný zisk tří bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Zápas pro nás začal nejhůře, jak mohl. V první minutě se nám zranil brankář, který bude muset asi na operaci s kolenem, takže mu přeji brzké uzdravení. Do brány musel hráč z pole a to se také odrazilo na hře. Aby toho nebylo málo, tak jsem se nechal hloupě vyloučit. Za to se klukům omlouvám, to se nesmí stát! Pak měl soupeř jednodušší práci, dopředu jsme neměli skoro nic a oni měli převahu, kterou dokázali přeměnit ve výhru 3-0.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Špatný výkon a jediné co mě potěšilo jsou tři body. Fotbal nestál oboustranně za nic. Supeř nám pomohl vyloučením, šance jsme nějaké měli ale nedali jsme. Byli jsme sice také v nekompletní sestavě, ale to není v tomto případě omluva. Snad se dáme do příštího týdne dohromady, abychom uhráli něco proti Bečvárům.



Sestavy


SK Břežany II
J. Zeman [-] (2. I. Štolc [-] ) - J. Slavík [-] , M. Trejbal [-] , V. Pekárek [-] , D. Svoboda [-] , M. Pikner [-] , M. Borovička [-] , V. Mišák [-] , J. Bárta [-] , D. Kolář [-] , K. Karban [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] , L. Neruda [-] - L. Tlučhoř [-] (8. J. Gerhát [-] ) , O. Louda [-] - T. Sixta [-] , V. Novotný [-] - M. Věříš [-] , R. Tlučhoř [-]

ŽK: 12. D. Kolář , 14. M. Pikner , 28. M. Borovička , 35. J. Slavík , 44. K. Karban , 45. M. Trejbal . ČK: 14. M. Pikner .
Počet diváků: 36.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.