Růžička rozhodl v poslední minutě


Branky


0

Nučice držely bezbrankový stav do samého závěru utkání. V poslední minutě pak neuhlídali Štěpána Růžičku, který vystřelil tři body domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více než stovka diváků se branky nedočkala

Na hřiště AFK Pečky dorazily Nučice. Oba týmy dělil od sebe jediný bod a hosté se tak případnou výhrou mohli v tabulce dostat před svého soka. A podle tohoto scénáře také probíhala hra. Sto dvacet diváků vidělo poctivou a důslednou obranu hostů, kterou se domácí marně snažili překonat. Hosté neváhali využít každé příležitosti pro rychlý protiútok, ale jejich akce byly většinou zastaveny ještě před vážným ohrožením Cihlářovy brány. Ani domácí si nedokázali proti pozorné obraně Nučic vytvořit gólovou šanci a proto skončil první poločas bez branek.

 

 

Neproměněná penalta mohla mrzet

Do druhého poločasu vyslal trenér Šafránek na hřiště Mužíka místo Lukáše a domácí dostali instrukce, jak překonat hostující defenzívu. Bohužel na hřišti byl vidět stále stejný obrázek - platonický tlak domácích a pokusy o rychlé brejky hostů. Další noví hráči přišli na hřiště v domácím dresu a tlak narůstal. Vyvrcholil několik minut před koncem. Nejprve po faulu na Jedličku kopali domácí penaltu, kterou bohužel neproměnili díky výbornému zákroku Krutského. O pár minut později hosté nešťastně trefili břevno vlastní brány. A vše vyvrcholilo v samém závěru. Střídající Štěpán Růžička ml. si po deseti minutách na hřišti naskočil na centr z rohového kopu a jediným gólem rozhodl zápas - 1:0. Domácí AFK se tak posunul na páté místo v tabulce, hosté jsou po tomto kole desátí.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Bohužel musím přiznat, že se nám doma již několikátý zápas herně nedaří. Pokud nedáme první branku, tak nás svazuje zbytečná a neoprávněná nervozita a podle toho vypadá i naše hra. Získali jsme ale další důležité body a to se počítá. Jinak soupeř přijel podle mě pro remízu a celý zápas hrál pozorně v obraně, směrem dopředu si šance nevytvářel, ale ani my jsme tentoktrát dlouho šance neměli. Ale za posledních deset minut jsme si zasloužili vyhrát.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Bylo to bojovné a vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, branku jsme dostali v 90.minutě a v 85.minutě chytil náš brankář Tomáš Krutský penaltu.



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.