Nováček si připsal první body


Branky


0

Na hřiště dalšího nováčka Žíželic přijely Nučice. Ve vyrovnané první půli šli domácí do vedení. Po přestávce přidali druhý gól a do otevřené obrany hostů nasázeli v závěru další tři góly. Po jednoznačném výsledku tak mají domácí první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žíželice šly do vedení již ve druhé minutě

Zraněními a letními odchody zdecimovaný tým Nučic nedokázal navázat na výkon v prvním letošním kole, kdy doma porazil silnou Kouřim. Zvlášť, když opora a stálice zadních řad, Jan Vedral, nastoupil s drobným zraněním. Právě po jeho straně vznikla již ve druhé minutě gólová akce, na jejímž konci stál David Živný a svým prvním gólem v zápase zařídil domácím vedení 1:0. Branka na chvilku s hostujícím týmem zalomcovala, ale brzy se z toho oklepali. Hrál se vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách, ale ty zůstaly nevyužity. Brankáři chytali spolehlivě a nebo útočníci nepřesně zakončovali. Do kabin tak šli o trochu veselejší domácí borci.

Nučice inkasovaly z brejků další góly

Dalo by se očekávat, že do druhé půle nastoupí aktivněji celek z Nučic, ale opak byl pravdou. Hosté vyklidili pole a domácí tak měli prostor pro svůj tlak. Po deseti minutách přišel po faulu v šestnáctce hostů pokutový kop ve prospěch domácích, který s přehledem proměnil Jakub Korčák - 2:0. Teprve tato branka trochu nakopla hosty, ale jejich útočná aktivita byla hodně živelná a pro Žíželické se otevíraly prostory pro brejky. A domácí toho dokázali náležitě využít. V poslední desetiminutovce dorazili svého soupeře dalšími góly. David Živný zkompletoval hattrick a barnku si zasloužil i aktivně hrající Ondřej Lekeš. Uzavřeli tak skóre na konečných 5:0. Obě mužstva mají tedy po dvou kolech na svém kontě tři body, když se každému z týmů zadařilo na domácím hřišti. Jak se budou bodové zisky vyvíjet dále, to uvidíme v následujících kolech.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jiří Novotný, trenér: Oproti minulému utkání v Krakovanech jsme první domácí utkání zahájili rychlým gólem, který nám dodal klid. V první polovině se hrál v celku pohledný kombinační fotbal se šancemi na obou stranách. Nás opět několikrát podržel skvěle chytající gólman David Mical. Díky němu se šlo do kabin o přestávce za stavu 1:0. Po přestávce soupeř trošku polevil a aktivnější hrou jsme si vytvářeli šance a převahu, která vyústila ve faul hostujících a k nařízené penaltě, kterou proměnil Jakub Korčák. Od stavu 2:0 jsme na hřišti až do konce dominovali, soupeře nepustili do žádné větší šance a utkání dovedli k zaslouženému vítězství 5:0.

TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: Domácí byli lepší, vyhráli zaslouženě. První dvě branky jsme dostali po hrubých chybách a ve snaze vyrovnat jsme dostali další góly do otevřené obrany. Zkazili jsme hodně přihrávek a soupeř nás z brejků potrestal. V první půli jsme měli šance, které jsme nevyužili. Bohužel se dlouhodobě potýkáme s velkou marodkou.



Počet diváků: 165. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUNC Václav (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.