Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit.

SESTAVA SNŮ: V brance je Michael Schuster z Černého Dubu díky skvělé defenzivě neměl většinu zápasů moc práce. Ale své skvělé výkony začal potvrzovat v zápasech, kde se mužstvo nemohlo dostat do zápasu nebo se nedařilo proměňovat šance. Ve dvou zápasech se blýskl i chycenou penaltou a nominace je tady plně zasloužená. Obranu tvoří Martin Samborský z Kamenného Újezdu - jeho přístup a účast jsou příkladné, maká pro tým, je důrazný v osobních soubojích a pro soupeřovo útočníky není žádný med proti němu hrát. Defenziva se o něj může opřít. A tím pádem se hraje týmu o hodně lépe. Jan Smolen ml. z Kamenné je velký dříč a poctivec, který v každém zápase maká na 200% a Lukáš Burda z Lišova, který byl nejvýraznější postavou svého týmu, své dobré výkony okořenil devíti góly. V záložní řadě je Petr Štumbauer z Mokrého, kapitán který nejen, že nastřílel čtrnáct gólů, ale je i lídrem v kabině. V každém zápase nechá na hřišti pro tým všechnoMiroslav Syrovátka z Kamenné je mozkem a ústřední postavou svého týmu, který navíc střílí důležité branky. Za podzim jich stihl nastřílet šestnáct. Jakub Červonyj z Kamenného Újezdu je asi nejproduktivnější hráč týmu. Ofenzivně laděný střední záložník. Přinese vždy do hry potřebnou kvalitu do útočné fáze. Škoda jen že ho nemohou využít ve více zápasech. Velmi mu svědčí ve středu hřiště spolupráce s Davidem Augustou. Vyhoví si a zároveň pomůžou jeden druhému. Michal Hanzal z Kamenné nasázel osmnáct branek a je druhým nejlepším střelcem soutěže. Útočné trio tvoří Jiří Trachta z Nových Hodějovic, mladý a rychlý forvard nastřílel dvanáct branek a je tak asi nejvýraznější postavou hodějovického mužstva. Milan Ďurica z Černého Dubu měl pomalejší rozjezd, ale jakmile mu to tam začalo padat už ho nikdo nezastavil, o tom mluví jeho i 23 gólů v polovině sezóny + nějaké asistence. Ďuri překonal za půl rok co je v Black Dubu snad všechny rekordy a milníky. Všichni doufají že mu to vydrží co nejdéle. Posledním členem sestavy je Petr Alexa z Mokrého, který se dokázal adaptovat na mužský fotbal a dokáže se prosazovat i střelecky, když využívá svojí techniku a rychlost. Podzim uzavřel se třinácti nastřílenými brankami.

LAVIČKA SNŮ: Milan Horák z Černého Dubu (15 vstřelených branek), David Schneider z Černého Dubu (12 vstřelených branek), Ondřej Fošum z Mokrého a Ondřej Wegenkittl z Lipí (10 vstřelených branek), David Přibyl z Černého Dubu - je znát, že přišel z vyšší soutěže. V zápasech má velký přehled a pohybuje se na celém hřišti. Své výkony občas potvrdil i vstřelenou brankou. Je plusový jak dopředu tak dozadu (3x zvolen hráčem zápasu), Miroslav Baloun z Kamenné (3x hráč zápasu)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.