SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 13.11.2022

0
Máme za sebou poslední kolo roku 2022! Z některých utkání si můžete přečíst reportáže i s některými ohlasy zástupců týmů. A kdo se dostal do ideální jedenáctky kola? Podívejte se a případně i zahlasujte pro svého favorita. Kdo se stane hráčem 13. kola?
V brance je Václav Kotásek z Lišova, který svými zákroky pomohl k výhře proti Novým Hradům. V obraně je Volodymyr Voloshynenko z Kamenného Újezdu, který eliminoval útočné výpady domácích hráčů. Miroslav Baloun z Kamenné byl důležitým mužem proti Týnu, bohužel se ošklivě zranil a čeká ho operace. Ondřej Tomáš z Černého Dubu patřil v Lipí k nejlepším hráčům, svůj výkon okořenil jednou brankou. V záložní řadě je Jan Smolen ml., který měl zásluhu na obou gólech svého týmu. Luboš Tvrzický z Dívčic vstřelil dvě branky Mladému a byl tak hlavním strůjcem obratu. David Augusta z Kamenného Újezdu vstřelil vyrovnávací branku ve Čtyráku. Petr Alexa z Mokrého vstřelil dvě branky do sítě Bavorovic. V útoku je autor jedné branky Milan Horák z Černého Dubu a střelci hattricků Denis Hebký z Nových Hodějovic, který se trefil do sítě Koloděj a Ondřej Fošum z Mokrého, který je nasázel do sítě Bavorovic.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2022 10:00 do 16.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.