SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 16.10.2022

0

9. kolo už je historií. Nabídlo mnoho zajímavých zápasů, překvapivých výsledků, hezkých branek, kterých nebylo málo a hlavně opět napovědělo o dalším vývoji sezóny. Rozhodně jej můžeme shledat za velmi zajímavé. Nyní se ale pojďme podívat na to, která jedenáctka hráčů se tentokrát dostala mezi vyvolené. Dnes je výběr velmi pohledný a pestrý. Počítat se bude určitě každý hlas, tak pomozte a rozhodněte o vítězi!

V brance je Michael Schuster z Černého Dubu, který svým výkonem pomohl ke třem důležitým bodům z Mokrého. V obraně je Pavel Randa a Radim Dobeš z Kamenné, kteří utkání v Mladém odehráli s velkým přehledem a mají tak velkou zásluhu na zisku tří bodů. Posledním v defenzivě je Jakub Kovařík z Nových Hodějovic, který dokázal eliminovat všechny útočné výpady dívčického celku. Záložní řadu tvoří Lukáš Burda z Lišova, který vstřelil dvě branky do sítě Lipí a jeho tým si odvezl cenný skalp. Michal Rudolf z Nových Hodějovic vytvářel šance pro své spoluhráče a dokonce se mu podařilo vstřelit branku z penalty. David Přibyl z Černého Dubu předvedl proti Mokrému skvělý výkon, který okořenil jednou brankou. Josef Havlíček z Kamenného Újezdu vstřelil vítěznou branku svého týmu proti Kolodějím. Posledním v záložní řadě je autor dvou branek Petr Volf z Bavorovic. V útoku máme zkušeného matadora Sváťu Vokurku z Bavorovic, který vstřelil hattrick, doplňuje ho Tomáš Dubský ze Čtyř Dvorů, který se čtyřmi góly podílel na demolici Nových Hradů. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2022 22:19 do 19.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.