SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 02.10.2022

0

Sedmé kolo se neslo ve znamení gólových hodů (celkem padlo 57 branek), které pochopitelně předurčuje k výběru spíše ofenzivních hráčů, jenž své defenzivní kolegy zanechali v takovém stínu, že najít jich dostatečný počet bylo skoro nemožné. Vyhrát ale nakonec může i nyní kterýkoliv z hráčů ve výběru, záležet bude znovu na vás, nakolik své favority podpoříte. Hlasujte až do středečního poledne!

V brance je Jiří Macháček z Lipí, který udržel čisté konto a pomohl tak svému týmu k vítězství proti Mladému. V obraně je autor dvou branek Petr Alexa z Mokrého, který přispěl k vysoké výhře proti Týnu. Stoper Miroslav Baloun z Kamenné odehrál skvělé utkání a dobře řídil defenzivu. Posledním členem je Václav Strnad z Dívčic, který svým výkonem proti Kameňáku pomohl k důležitým třem bodům. Záložní řadu tvoří autor vítězné branky Karel Račák z Lišova, Petr Štumbauer z Mokrého, který zatížil konto Týna pěti góly, Milan Horák z Černého Dubu vstřelil hattrick do sítě Koloděj a Luboš Tvrzický z Dívčic, který bojoval pro mužstvo a dokonce vstřelil jednu krásnou branku. V útoku je střelec pěti branek Milan Ďurica z Černého Dubu, který je po tomto kole nejlepším střelcem soutěže s dvanácti zásahy, Tomáš Tengl z Lipí vstřelil hattrick do sítě Mladého a posledním útočníkem je Miroslav Syrovátka z Kamenné, který vstřelil jen jednu branku Čtyráku, ale na šest branek přihrál. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2022 12:14 do 05.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.