SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 25.09.2022

0

V 6. kole byla vybrána ideální sestava a vy máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste fanouškem, tak neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu ve 12:00 hod a poté bude s nejlepším hráčem rozhovor na našich stránkách. Váš hlas může právě rozhodnout o nejlepším hráči kola!

Brankář Václav Kotásek vychytal tři body proti Novým Hodějovicím. V obraně vyčníval Jakub Dolina z Lipí, stoper Radim Petr z Kamenné se vrátil po zranění a hře dodal potřebný klid. Tomáš Dubský ze Čtyř Dvorů vstřelil vítěznou branku proti Mladému. Záložní řadu tvoří Václav Welser z Černého Dubu, který branku nevstřelil, ale neúnavně piloval lajnu a připravoval šance pro své spoluhráče. Leon Prokeš a Jiří Šimek z Kamenného Újezdu se svými výkony proti Týnu dostali do středové řady naší sestavy. Petr Alexa z Mokrého vstřelil obě branky svého týmu a zařídil tím vítězství pro svůj tým. V útoku je autor dvou branek Milan Ďurica z Černého Dubu, který nejenom že střílel branky, ale připravoval je i pro své spoluhráče. Vlastimil Bašta z Kamenné vstřelil dvě branky do sítě Bavorovic, mohl dát i hattrick, ale bohužel neproměnil pokutový kop. Nejvýraznější postavou naší sestavy je pětigólový Ondřej Wegenkittl z Lipí, který je nasázel do sítě Koloděj. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2022 22:00 do 28.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.