SESTAVA KOLA - 7.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 17.09.2022

0

V sedmém kole divize jsme pro vás poskládali sestavu kola, která v našich očích může být postrachem i ve vyšších soutěžích. Všichzni hráči předvedli nějkým způlsobem nadstandardní výkon a teď se mohou těšit na vaše hlasy, které z nich mohou udělat hráče kola. Pojďte se tedy podívat, kdo se v naší sestavě objevuje.

Brankářský post byl jednoznačný. Jan Franc z Turnova byl jako zeď v zápase proti silnému Ústí nad Orlici. Udržel ještě loni třetilogové střelce na uzdě a soupeři nepovolil ani jednu branku. Skvělý výkon okořenil vychytanou nulou.

 

V obraně bude mít brankář k dispozici spoluhráče Paula Peukera, kterému budou dělat parťáky Tomáš Lněnička z Vysokého Mýta a Marios Purzitidis, který se navíc gólově prosadil.

 

V záloze máme dvougólové střelce Jakuba Slavíka z MFK Trutnov a Michala Zvolánka z Chrudimi. Oba dopomohli svým týmům ke třem bodům. Společnost v záložní řadě jim budou dělat ještě Martin Borovička z Benátek nad Jizerou a Marek Sedláček z Dobrovice. Oba se taktéž dokázali prosadit. 

 

V útoku máme silné trio. Milan Králíček se podepsal pod výhru ve šlágru kola, kdy pomohl Hlinsku dvěma góly k výhře nad Velkými Hamry. Patrik Žitka zase ve stejném zápase vstřelil dva góly za Velké Hamry, ale jeho branky na body nestačily. Společnost jim dělá ještě Matěj Horák z Turnova, který se prosadil proti silnému Ústí nad Orlicí. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2022 11:43 do 21.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.