Pivovary Lobkowicz SESTAVA ROKU - Středočeský | Okresní přebor Kolín, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Skončil další ročník fotbalových soutěží a je čas rekapitulovat. Někde bude spokojenost absolutní, jinde převládne smutek. Takový je fotbal a vůbec jakýkoliv sport, ale za pár týdnů se do toho dáme opět s vírou, že jsme dobře potrénovali a budeme ještě lepší. Zatím můžete přemýšlet a hlasovat do sestavy ročníku. Je spousta hráčů, spousta názorů, kdo by v ní měl být, ale všichni se bohužel nevejdou. Tak zde je jedenáct vyvolených pro hlasování, v galerii můžete zavzpomínat na okamžiky některých zápasů.

Luboš Karban (JLH) - odchytal 2188 minut, jeho tým inkasoval druhý nejnižší počet branek, Jestřábka v něm má jistotu mezi třemi tyčemi. Viděl 1x žlutou kartu, vstřelil 2 góly. Stal se totiž občasným exekutorem pokutových kopů. 5x byl v sestavě kola.

 

Martin Kutil (KRA) - odehrál 2200 minut, bez jeho defenzivní činnosti si v Krakovanech nedovedou obranu představit. Dokázal vsítit i 2 branky a viděl 2x žlutou kartu.

 

Miloslav Klička (JLH) - odehrál 2051 minut, rozený dirigent lhotecké obrany a i když věk nezastavíš, tak na jeho hře to není vidět. Stále si vystačí s gentlemanskou hrou bez žlutých karet, vstřelil také 4 góly. 1x v sestavě kola.

 

Václav Dittrich (LIB) - 2303 odehraných minut ukazuje na důležitost tohoto důrazného obránce v týmu Libodřic. Devět žlutých karet ukazuje na důraznou ale ne zákeřnou hru. Platný pro tým je také počtem gólových zásahů, kdy dosáhl na číslo 12. 5x byl v sestavě kola.

 

Marek Hovorka (LIB) - 2371 odehraných minut znamená, že neslezl z hřiště. Přidal k tomu 5 branek a 4 žluté karty. 5x byl v sestavě kola. Letošní ročník Markovi skutečně náramně vyšel a byl výraznou oporou Libodřic.

 

Artem Motrunich (PLA) - šikovný špílmachr Plaňan nastřílel v sezóně 17 branek během 1814 odehraných minut. Díky horké hlavě viděl 4x žlutou kartu a 1x červenou kartu. 2x se dostal do sestavy kola.

 

Michal Kesner (RAT) - jakmile chybí v sestavě Ratboře, jde výkon Slavoje o mnoho procent níž. Autor mnoha šikovných přihrávek a sedmi gólů. V sezóně viděl 2x žlutou kartu, 3x se dostal do sestavy kola.

 

Tomáš Dufek (KOU) - kouřimský rychlík odehrál kvůli zranění pouze 922 minut, ale i tak dokázal za záda soupeřových gólmanů nastřílet 17 branek a 6x se dostat do sestavy kola. Záporem je pouze jediná žlutá karta.

 

Oleh Lazaryev (PLA) - dirigent plaňanské hry, může nastoupit na kterémkoliv místě v poli. Během 1918 odehraných minut zatížil konta soupeřů patnácti góly. 6x spatřil žlutou kartu, 3x byl v sestavě kola.

 

Lukáš Seifert (VEL) - vynikající gólový čuch ho vynesl na trůn pro krále střelců, když během 1251 minut nasázel 21 branek. 6x se dostal do sestavy kola, viděl 3x žlutou kartu.

 

Samuel Dotter (ZÁS) - nejmenovaný protihráč o něm prohlásil, že takového útočníka by chtěl ve svém týmu. Odehrál jen 915 minut během nichž nastřílel 10 gólů. 3x v sestavě kola, 2x žliutá karta.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.06.2022 15:59 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.