Klášter SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Brankář:

Jan Šťastný (SK Česká Skalice) – Těžko v soutěži najdete zkušenějšího a ostřílenějšího brankáře se zkušenostmi z vyšších soutěží. Dlouholetá opora Trutnova v zimě posílila Českou Skalici a v klubu si po jeho příchodu pochopitelně mnou ruce.  


Obrana:

Filip Zawada (SK Solnice) – Čtrnáct obdržených branek za celou sezonu. Solnice projela letošního sezonou jako nůž máslem a svůj podíl na tom logicky má i stoper Filip Zawada, jenž byl pilířem defenzivy mužstva.

Dominik Krupka (SK Týniště n. O.) – Obránce a kapitán Týniště nad Orlicí, jenž tým dovedl do krajského přeboru. 

Radek Kollár (SK Týniště n. O.) – Rychlonohý, velmi dobře fyzicky vybavený záložník přispěl velkou měrou k druhému místu Týniště nad Orlicí a postupu mezi krajskou elitu. Vstřelil 18 branek.


Záloha:

Jaroslav Jaroš (SK Solnice) – Jeden z hlavních strůjců úspěchu Solnice v této sezoně. Produktivní krajní záložník se v průběhu jarní části sezony hned třikrát stal nejlepším hráčem kola.

Stanislav Hanel (SK Česká Skalice) – Střední záložník České Skalice byl důležitým článkem svého týmu v sezoně. Česká Skalice skončila na třetím místě tabulky.

David Motl (SK Solnice) – Tvořivý záložník, jenž dokáže branky připravovat i sám střílet. Rozhodně jeden z nejlepších hráčů Solnice v letošní sezoně.

František Bárta (SK Roudnice) – Středopolař Roudnice. Stěžejní článek mužstva, které si letos došlo pro konečné čtvrté místo.

 

Útok:
Martin Diviš (SK Česká Skalice) – Šikovný ofenzivní hráč České Skalice, který z pozice záložníka nastřílel 21 branek.

Tomáš Kos (SK Týniště n. O.) - Druhý nejlepší střelec soutěže. K postupu Týništi n. O. pomohl 27 brankami.

David Novák (SK Bystřian Kunčice) – Kunčice skončily na pátém místě tabulky. Lví podíl na tom má útočník David Novák. Ten stihl vsítit 24 branek, což znamená třetí místo v celkovém pořadí střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.