Klášter SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Jičín | III. třída, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sestava roku je tu!

Josef Rubeš, SK Miletín - Díky němu v Miletíně domácí ani jednou v nadstavbě nepadli. Vychytal všechna jejich domácí utkání a především v přímém souboji o první místo se Žlunicemi se v závěru zápasu vytasil s několika klíčovými zákroky. Celý rok patří k hlavním oporám nejen B, ale i A týmu.

 

Jan Udržal, Žeretice - Na podzim držel žeretický tým ve hře o lepší postavení v tabulce. Je to hráč, který svým umem převyšuje výrazně dovednosti hráčů této soutěže. Mezi jeho přednosti patří rychlostní schopnosti, má přehled o hře a hraje fair play. Těžko se přes něho přechází jeden na jednoho a má výbornou střelu z dálky. V zimní přestávce si bohužel zlomil nohu a nemohl tak dohrát jarní část, nicméně si myslím, že si nominaci rozhodně zaslouží. Preferuji ho na pozici STOPERA.

 

Petr Calta, Žlunice - Petr je jeden z nejvýraznějších obránců jičínského okresu. Nastupuje na pozici STOPERA. Jeho přednosti jsou rychlost, efektivní a kvalitní rozehrávka, časté zapojování do útočných akcí a kondice. Člověk přes něho jen těžko jeden na jednoho přechází. Při útočných rohách patří jeho hlava k hlavním zbraním Žlunic. Je jednou z hlavních opor 2. týmu soutěže.

 

Josef Hanzlík, SK Miletín - Mladý a perspektivní obránce vítězného mužstva našeho okresu. Mezi jeho přednosti patří tvrdá hra a rychlost. Obětuje se za tým a má dobrou rozehrávku. 

 

David Zelinger, Podhradí - Zkušený borec, který disponuje skvělou kopací technikou. Jeho předností je dávání přesných přihrávek. Nekonfliktní hráč, který se soustředí na hru a to, jak ji zefektivnit. Nejlepší střelec Podhrádí.

 

Luboš Červenka, Žlunice - Zkušený hráč, který těží ze své skvělé kopací techniky. Dokáže snadno přejít jeden na jednoho a jeho hlavní předností je rozdávání přihrávek. Na jaře posílil klub Žlunic a patří k hlavním oporám. Mnohokrát rozvlnil soupeřovu síť také z jeho přímých kopů, které má často opravdu nechytatelné.

 

Ondřej Drahoňovský, Železnice - Na hřišti patří k nejschopnějším hráčům Železnice, které dopomohl 16 brankami ke krásnému třetímu místu. Zkušený hráč s přehledem a dobrou technikou. 

 

Petr Janda ml., Kopidlno - Velice dobrý hráč, který disponuje skvělými rychlostními schopnostmi a hodí se perfektně do jedenáctky této soutěže. V Kopidlně patří k hlavním oporám, má skvělou střelu, hru tělem, je nekonfliktní a soustředí se na svou hru, která je ze strany velice nebezpečná pro každého soupeře. 

 

Pavel Louda, Žlunice - Spolu s Caltou nejlepší střelec Žlunice, který disponuje skvělými náběhy a často chodí po přihrávkách spoluhráčů sám na bránu. V jasných pozicích se často nemýlí a nebýt jeho zranění v 3. jarním utkání, tak by aspiroval na nejlepšího střelce okresu. 

 

Miroslav Richter, Miletín - Nejagilnější útočník naší soutěže, který nakonec nastřílel i nejvíce branek ze všech. Hráč, který má skvělou techniku a nemýlí se ve vyložených šancích. Svému klubu dopomohl prvnímu místu a patří k hráčům se skvělým výběrem místa. Na své pozici hledá v naší soutěži těžko konkurenci. 

 

Lukáš Nemčanský, Kopidlno - Hráč, jehož hlavní předností je hbitost a disponuje velkým rádiusem, na kterém při hře operuje. Dobře si chodí pro přihrávky, sám je schopný dobře míče rozdat a patří k hlavním oporám Béčka Kopidlna. 

 

 

 

 

 

AUTOR:Jan Calta

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.