Platan SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

2

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

BRANKÁŘ

JAN DVOŘÁČEK (Semice, 24 let) – Pro jeho výkony v sezóně měl trenér Nousek jen slova chvály: "V hodně zápasech nás držel a předváděl vyrovnané, až nadstandardní výkony." Jasný vládce mezi semickými tyčemi, tým v něm bude mít oporu i v krajském přeboru.

 

OBRANA:

JAKUB ŠTOCHL (stoper, Mirovice, 35 let) – Stoper Mirovic má za sebou bohatou a hlavně úspěšnou fotbalovou kariéru v těch nejvyšších patrech. Příbramský odchovanec nastupoval kromě mateřského klubu i za prvoligové celky Jablonce a Bohemians Praha 1905, osm let pak hrál ve Vlašimi, kde skončil až minulé léto. A přesunul se do Mirovic. Neoddiskutovatelná Štochlova kvalita byla stavebním kamenem mirovické defenzivy. K tomu přidal i dvě branky.

 

JOSEF BROM (stoper, Strunkovice, 30 let) – V zápasech, kdy mohl nastoupit, vynikal. Jinak také divizní rozhodčí se v příští sezóně fotbalově vrátí do Týna nad Vltavou, ve Strunkovicích se s ním loučí nominací na Hráče sezóny. V sezóně dal hned čtyři branky. Strunkovická defenziva byla nejlepší v soutěži.

 

DANIEL PECH (stoper, Nová Ves, 28 let) – Žoček a Pech, to byla v novoveské obraně jistota dobře odvedené práce. Daniel Pech ale dokázal být nebezpečný i před bránou soupeře, trefil se pětkrát!

 

ZÁLOHA:

DAVID BRŮHA (střední záloha, Spartak Trhové Sviny, 23 let) – Mistrovský kádr Trhových Svinů v sobě má spoustu kvalitních hráčů, v sestavě roku je zastupuje dvougólový Brůha. Střelecky sice nenápadný, ale pro hru Spartaku nesmírně důležitý!

 

PETR GUTHEIS (střední záloha, Kaplice, 31 let) - Gólově potentní tvůrce kaplické hry, v sezóně se prosadil čtrnáctkrát!

 

LUDĚK ZBORNÍK (střední záloha, FC Semice, 25 let) – Mohli bychom ho dát klidně i do obrany – často totiž zaskakoval na stoperu a co víc, i z této pozice dokázal bez potíží skórovat, na jaře zaznamenal dokonce hattrick! Celkem nastřádal hned 18 branek!

 

JOSEF KRÁL (střední záloha, SK Čkyně, 33 let) – Tvůrce hry, bez kterého by to to ve Čkyni prostě nešlo. „Jeden z nejlepších středních záložníků v celé soutěži,“ zní dokonce z jeho klubu. Krále si považují pro jeho kreativitu, přihrávkami zásobuje spoluhráče, byť by se asi nezlobili, kdyby přidal i gólovou produkci – v sezóně se trefil jen jednou.

 

ONDŘEJ ROD (Šumavan Vimperk, 20 let) – Vimperskému „střeďákovi“ se povedlo hlavně fotbalové jaro, předváděl vynikající výkony. Sezónu zakončil se šesti góly na kontě, Šumavan v něm měl velkou oporu. Nejmladší hráč naší ideální jedenáctky.

 

ÚTOK:

VIKTOR KADLEC (Malše Roudné, 21 let) – Stěžejní útočná roudenská síla. Stal se nejlepším střelcem soutěže s 25 góly! Škoda jen, že v předposledním zápase s Vodňany, které nakonec Roudné stálo postup, se nechal vyloučit. Žádný jiný hráč neobdržel v sezóně více žlutých karet, Kadlec byl napomínán šestnáctkrát.

 

PETR ŠTEYER (SK Planá, 26 let) – Se svinenským Kuralim druhý nejlepší kanonýr I.A sk. A, nastřílel 22 branek.  A to ještě poslední zápasy promarodil kvůli zranění, jinak by mohl také atakovat hranici 25 gólů. Velmi se mu povedla hlavně jarní část sezóny. Bez něj by byla Planá doslova poloviční – vždyť v sezóně nastřílela celkem 46 branek.

 

Hvězdná lavice náhradníků: (hráči kteří posbírali nominace do sestavy roku buď od svých trenérů, soupeřů nebo od zástupců klubů napříč soutěží)

Brankáři: Daniel Havlíček (Roudné), Jakub Hotový (SK Planá)

Obrana: Ondřej Kocourek (Mirovice), Jakub Pospíchal (Vimperk), Jakub Gažík (Strunkovice), Pavel Cepák (Roudné), Michal Žoček (Nová Ves), Daniel Tomek (Trhové Sviny), Milan Brož (Vodňany)

Záloha: Jiří Divoký (Kaplice), Jakub Keclík (Semice), Ondřej Kolář (Trhové Sviny), Jan Jindra (Trhové Sviny)

Útok: Matěj Štochl (Mirovice), Josef Kurali (Trhové Sviny), Jakub Píša (Vodňany), Roman Žurek (Strunkovice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 7. 2022 20:35
může někdo vysvětlit kde jsou procenta?
6. 7. 2022 11:14
redakce fotbalunas.cz
Procenta se nově zobrazí po ukončení hlasování, průběžné výsledky nejsou viditelné.