Platan SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Josef Svoboda – Brankář Borovan. V celé sezóně podával stabilní výkony a patřil k oporám týmu. V každém zápase předvedl několik skvělých a někdy až kouzelnických zákroků. S jeho pomocí dosáhli Borovany na skvělé 5. místo.  

 

Martin Leština – V sestavě roku rozhodně nesmí chybět opora zadních řad Borku. Velezkušený stoper patřil mezi osobnosti Okresního přeboru. Když byl v sestavě, bylo prakticky nemožné překonat boreckou obranu. Borek v defenzivní činnosti vynikal a ve 24 zápasech obdržel pouze 17 branek. Zároveň vstřelil dvě branky.

 

Karel Jindrle ml. – Mladý hráč Zlivi. Velký fotbalový univerzál, který může nastoupit na jakémkoliv postu a zodpovědně svoji úlohu zvládne. Ve spoustě zápasech nastoupil na stoperu, kde odehrál velmi slušně a soupeř se přes něj jen obtížně dostával. K dobré defenzivní práci přidal ještě 4 branky.

 

Vít Hrabčak -  Pro sestavu kola jsme zvolili také Víťu Hrabčáka z Žabovřesk. Předseda klubu, srdcař a velmi důležitý článek obrany.

 

Jan Hekrda – kapitán Srubce se na jaře rozehrál do skvělé formy jako celý Srubec. Tým se podzimem protrápil, ale na jaře již tým oprášil starou slávu. Tým nakonec skončil na 8. místě a může ho jen mrzet nepovedený podzim, jinak by jistě patřili do TOP5. Jan Hekrda patřil mezi opory Srubce. Jako správný lídr táhl tým na hřišti i v kabině a své snažení podpořil také osmnácti vstřelenými brankami.

 

Radek Horejš – Do sestavy roku by se za Borek, jako mistra, mohlo podívat několik hráčů, kteří byly pro úspěch důležití. My jsme ovšem vybrali Radka Horejše. Pracovitý záložník, který vždy hýřil pohybem a nikdy nebyl líný na krok. Jeho fotbalové kvality jsou zvýrazněny sedmnácti brankami a nespočtem asistenci, které vedli ke gólu. Do sestavy patří nejen pro své fotbalové dovednosti, ale také pro zápal a čas, který fotbalu věnuje. Hráč, trenér, funkcionář a především velký fotbalový srdcař.

 

Nikola Bujnovský – Záložník Borovan byl klíčovým hráčem pro hru svého týmu. Když nebyl na hřišti, tak měli Borovany problém. Organizoval hru, zodpovědně bránil a střílel důležité branky. V sezóně vstřelil dvanáct branek.

 

Tomáš Kučera - Kapitán a záložník Hluboké B. S kapitánskou páskou dovedl tým až ke skvělému 4.místu. Tým především doma fungoval velmi dobře a jen jednou prohrál. V sezóně vstřelil dvě branky.

 

Dmito Serbin – Svými góly táhnul Dobrou Vodu, která skončila na třetím místě za Borkem a Zliví. Serbin nastoupil do šestnácti zápasů a vstřelil v nich 30 gólů. V posledním zápase proti Rudolfovu B vstřelil 4 branky a tím se stal nejlepším střelcem celé soutěže. Gratulujeme

 

Radek Hanousek – Zkušený útočník Zlivi vstřelil v sezóně 29 branek. Stal se druhým nejlepším střelcem. Během celé sezóny byly znát jeho střelecké zkušenosti a počínal si jako opravdový kanonýr, jak na hřišti, tak i v kabině.

 

Matěj Prediger – Útočník Jankova B se na jaře se vrátil do sestavy týmu. Na jaře odehrál 10 zápasů, ve kterých vstřelil 10 branek. Šikovný mladík vstřelil několik důležitých branek a párkrát nakoukl i do sestavy kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.