SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 05.06.2022

0

Dvacátéčtvrté kolo Okresního přeboru, kterému jsme se na fotbalunas.cz opět pečlivě věnovali, našlo svou ideální jedenáctku! Kdo se stane Hráčem kola a přineseme s ním na našem webu rozhovor je ve vaší moci - stačí hlasovat pro svého favorita až do středečního poledne - registrovaní na fotbalunas.cz dokonce mohou přispět hlasem každou hodinu!

V brance máme Václava Kanděru ze Suchdola, který udržel čisté konto. V obraně je autor dvou branek František Procházka ze Strmilova. Proti Staré Hlíně odehrál dobré utkání stoper Jan Eger ze Stráže nad Nežárkou. Tomáš Zajíc z Peče patřil v Nové Včelnici k pilířum defenzivy. V záloze je Jiří Heřmánek z Lásenice, který sice branku nedal, ale patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Dále je tu autor dvou branek David Čáp ze Suchdola, střelec jediné branky svého týmu Václav Marek ze Staré Hlíny, bohužel stačila jen na bod. František Fáber z Kunžaku vstřelil dvě branky do sítě Chlumu. V útoku je Jan Hudec ze Strmilova, který se trefil dvakrát do novosedelské branky. Čtyřmi góly zatížil konto Nové Včelnice Jiří Novák z Peče. Hattrickem se blýskl nejlepší střelec svého týmu Yurii Sulimenko z Kunžaku, 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2022 21:18 do 08.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.