SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 15.05.2022

0

Ve 21. kole byla vybrána ideální sestava a vy máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste fanouškem, tak neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu ve 12:00 hod a poté bude s nejlepším hráčem rozhovor na našich stránkách. Váš hlas může právě rozhodnout o nejlepším hráči kola!

V brance máme Václava Kanděru ze Suchdola, který vychytal čisté konto v Chlumu. Obrannou trojici tvoří Roman Jičínský ze Staré Hlíny, autor dvou branek Jakub Vaněk ze Suchdola a Zbyněk Bican ze Starého Hobzí, který vstřelil dvě branky Nové Včelnici. Záložní řadu tvoří střelec jedné branky Jan Hudec ze Strmilova, autor dvou branek Radek Chmátal ze Staré Hlíny, David Křivánek ze Starého Hobzí vstřelil dvě branky Nové Včelnici a autor vyrovnávací branky do sítě Stráže Petr Fryš z Novosedel. Útoční trio tvoří střelec jedné branky Martin Novák ze Strmilova, autor hattricku Pavel Slabý ze Slavonic a nejvýraznější postavou kola je střelec pěti branek Pavel Pacholík z Popelína, který je nasázel Číměři. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2022 23:38 do 18.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.