SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 08.05.2022

0

Osmnácté kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Na podzim Chrášťany padly v Čisté a inkasovali neskutečných jedenáct branek! V jarní odvetě vsadil Slavoj na defenzivu a svého soupeře zvládl přehrát a navíc udržet čisté konto. To uhájil výborně chytající Jakub Šutera, který si připsal několik dobrých zákroků. V obraně nevedla cesta přes velmi dobře hrajícího Václava Lužného a Daniela Dvořáka, který své počínání na hřišti vyšperkoval důležitým gólem. Dvougólový byl v dresu Sýkořice Jiří Šulc, který pomohl svému týmu porazit velmi těžkého soupeře ze Mšeckých Žehrovic.

 

V záložní řadě kraloval v zápase jara dvougólový František Kalaš po boku Petra Ikrényiho, který si připsal o gól méně. Janov poznal pavlíkovskou sílu, která se hrne jako dobře namazaný stroj do vyšší soutěže. Jiří Masopust rozhodl hattrickem o výhře Petrohradu na hřišti Kroučové. Fotbalový univerzál se trefil dvakrát z přímého kopu a další zásah zaznamenal z hranice šestnáctky. Na protější straně byl na lajně velmi aktivní Lukáš Řehoř, který hrál box to box, ale z bodového zisku se radovat nemohl.

 

Oráčov zaznamenal velmi důležité vítězství, když na svém hřišti přehrál Kolešovice. Obrovskou zásluhu na důležitých bodech k záchraně má Petr Katona, který se trefil dvakrát. Stejný počet branek zaznamenal při slabeckém sedmigólovém vítězství Radek Vejtasa, který Šanovu naznačil, že ho čeká hodně tuhý boj ve zbylých kolech, kterých už moc nezbývá. Petr Míček si branku sice nepřipsal, po boku Jiřího Masopusta ale byl i on obrovskou hrozbou pro soupeře. Na gólech se podílel, připravoval i další šance pro své spoluhráče.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2022 11:52 do 11.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.