SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 07.05.2022

0

Máme za sebu sebou 20. kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Filip Dědina z Hluboké B udržel čisté konto proti střelcům Nových hradů, kteří na něj nenašli recept.

Jakub Osmani z Rudolfova B vstřelil branku proti Jankovu a mírnil tím porážku. Jiří Trnka ze Zlivi B, vyhrál všechny souboje proti Dobré Vodě a navíc vstřelil životní branku z 30 metrů. Bohuslav Němec z Borovan byl nejlepším hráčem svého týmu v nevydařeném utkání proti Loko B. Zdeněk Marek z Loko B  je v sestavě kola v rámci celé obrany, která nepouštěla domácí Borovany do šancí a udržela čisté konto.

V záloze je David Hájek z Borku, který vstřelil hattrick proti Římovu. Martin Koupal ze Římova vstřelil vyrovnávací branku a byl nejlepším hráčem svého mužstva proti Borku. Jan Petrou z Loko B vstřelil jedinou branku zápasu proti Borovanům a postaral se o vítězství svého mužstva. Radek Dohnal z Hluboké B vstřelil svou premiérovou trefu v dospělém fotbale a hned vítěznou a jedinou proti Novým Hradům. Jindřich Čejka ze Zlivi vstřelil hned v úvodní minutě gól hlavou proti Dobré Vodě a nasměroval tím svůj tým k vítězství.

 

Matěj Prediger z Jankova B vstřelil hattrick proti rezervě Rudolfova, který vstřelil za dvacet minut během první půlhodiny hry.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2022 11:31 do 11.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.