SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 08.05.2022

0

Dvacáté kolo Okresního přeboru, kterému jsme se na fotbalunas.cz opět pečlivě věnovali, našlo svou ideální jedenáctku! Kdo se stane Hráčem kola a přineseme s ním na našem webu rozhovor je ve vaší moci - stačí hlasovat pro svého favorita až do středečního poledne - registrovaní na fotbalunas.cz dokonce mohou přispět hlasem každou hodinu!

V brance pomohl svému týmu ke třem bodům Václav Kanděra ze Suchdola. V obraně zazářil proti Lásenici Daniel Sedlák ze Strmilova, Jan Meškan ze Staré Hlíny, který svůj výkon okořenil brankou a Michal Veith z Číměře. V záložní řadě je autor krásné branky Tomáš Balek ze Staré Hlíny, střelec hattricku František Fáber z Kunžaku, Petr Marhoun ze Slavonic, který tentokrát hrál v záloze, a utkání se mu velice vydařilo, na všech gólech se nějakým způsobem podílel, jeden i vstřelil. Posledním v záloze je autor dvou branek do sítě Lásenic Jan Hudec ze Strmilova. Naši tři útočníci vstřelili dohromady devět branek. Každý nastřílel hattrick. Yurii Sulimenko z Kunžaku proti Nové Včelnici, Vlastimil Mikuláštík ze Stráže proti Chlumu a Pavel Slabý ze Slavonic si zahrál po nemoci v útoku a nasázel v prvním poločase hattrick, byl všude,




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2022 00:26 do 11.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.