SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 30.04.2022

0

Máme za sebu sebou 19. kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

V brance si místo zaslouží Martin Formánek ze Srubce, ten udržel proti Úsilnému čisté konto. Po tom co se na jaře postavil do branky, se začalo Srubci dařit a stoupá tabulkou.

Do obrany jsme zařadili Jaroslava Zruna ze Zlivi, který opět perfektně bránil a tentokrát přidal i důležitou branku. Oliver Bíca z Borku je v sestavě kola za skvěle fungující obranu Borku, ta udržela další čisté konto proti Hluboké B. Navíc skvěle doplňoval útok. Jan Štorek z Dobré Vody se podepsal pod čisté konto proti Loko B a navíc vstřelil i branku.

                                                                                                                                   David Hájek z Borku větral obranu Hluboké B a připsal si i gólovou asistenci. Martin Tomášek z Borovan vstřelil dvě branky v úvodní dvacetiminutovce. Mohl přidat i další tři, ale k jeho smůle se hattricku nedočkal. Na druhé straně předvedl skvělý výkon forvard Nových Hradů Martin Silmbrod, který zaměstnával obranu hostí a vstřelil snižující branku. Miroslav Velík ze Žabovřesk hrál skvěle ve středu pole proti Zlivi, hodně toho naběhal a podstoupil nespočet osobních soubojů.

 

Matěj Prediger z Jankova B vstřelil 2 góly proti Římovu a podepsal se pod výhru. Jiří Hanousek ze Srubce vstřelil proti Úsilnému dva góly, které byli jediné v celém zápase. Dmytro Serbin vstřelil na půdě dva góly a opět potvrdil svou pověst kanonýra.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.05.2022 11:44 do 04.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.