SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 01.05.2022

0

Přinášíme vám ideální jedenáctku uplynulého kola! Tahle sestavička hráčů z různých týmů odehrála o víkendu silné zápasy a na své výkony mohou být fotbalisté hrdí. Někdo střílel góly, jiný pro změnu brankám zabraňoval, další zas vytvářel šance pro spoluhráče. Hlasovat můžete až do středečního poledne!

V brance máme Patrika Žižku ze Staré Hlíny, který udržel čisté konto v Peči a pomohl tak svému týmu ke třem bodům. V defenzivě máme Michala Veitha z Číměře, Milana Balíka ze Slavonic, který v 39, za nedlouho 40 letech předvádí výborné výkony, jde znát, že si na pozici stopera zvykl a ve spojení s dravým Žampou tvoří výbornou stoperskou dvojici, to vše povýšeno jistou hrou s myšlenkou v rozehrávce. Posledním obráncem je David Širhal ze Staré Hlíny. Zálohu tvoří Radek Deutschar ze Slavonic, který se zapracoval do týmu po příchodu z béčka, jeho výkony mají vzestupnou tendenci, v tomto utkání hrál výborně, takřka nekazil, dal do hry myšlenku, byl v náběhu, situace řešil výborně. Svůj výkon okořenil nádhernou brankou. Jan Dvořák ze Strmilova pomohl k výhře s Včelnicí, František Fáber z Kunžaku vstřelil hattrick a na tři góly nahrál. Vítěznou branku zápasu v Novosedlech vstřelil Tomáš Láf z Číměře. Martin Podsclan ze Stráže také vstřelil vítěznou branku, ale do sítě Starého Hobzí. Útočník Yurii Sulimenko z Kunžaku vstřelil dvě branky a svým výkonem pomohl ke třem bodům. Vedle něj je kanonýr Vlastimil Mikuláštík ze Stráže, který vstřelil jednu branku do sítě Starého Hobzí. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2022 18:50 do 04.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.