SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 23.04.2022

0

Máme za sebu sebou 18. kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Martin Pytel z Borku podal jistý výkon, neměl tolik práce, ale udržel čisté konto a to se počítá.

Pavel Choboda z Dobré Vodě odehrál v obraně dobrý zápas a podepsal se s kapitánskou páskou pod čisté konto proti Novým Hradům. Jaroslav Zrun ze Zlivi patřil k oporám proti Úsilnému, vzadu skála a přihrál na vítězný gól. Dalším obráncem je Jiří Zvonař ze Srubce,po letité zápasové pauze a ve svých 48. letech odvedl velice bojovný a spolehlivý výkon. Gólovou radost mu po jeho přímém kopu zhatila rudolfovská tyč.

 

Vjačeslav Baščevan z Borku patřil k nejlepším proti Jankovu B, vstřelil gól a připsal si asistenci. Jan Novák z Hluboké B rozhodl zápas proti Borovanům a pomohl nim ke skalpu dalšího favorita. Ve stejném zápase vynikal také borovanský Nikola Bujnovský, který držel svůj tým svým výkonem a podepsal se i na brance. Tomáš Kroupa ze Srubce nastoupil po operaci žeber a dlouhé cestě z Jeseníků a podal bojovný výkon s množstvím vybojovaných míčů a vyhraných osobních soubojů. Po faulu na jeho osobu byl nařízen a proměněn pokutový kop.

 

Do útoku jsme zařadili Jakuba Marka z Dobré Vody, který vstřelil proti Novým Hradům hattrick. Jan Horský ze Žabovřesk, patří do sestavy kola také díky své obětavosti, kdy do čtvrtka ležel s horečkami, ale stejně šel na fotbal a ještě vstřelil gól. Radek Hanousek ze Zlivi pokračuje ve skvělých výkonech a opět vstřelil dvě branky proti Úsilnému. Tomáš Kroupa ze Srubce




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2022 11:00 do 27.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.