SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.04.2022

0

Sedmnácté kolo máme pro někoho úspěšně, pro někoho neúspěšně za sebou a přinášíme vám další sestavu, ve které zmiňujeme nejlepší hráče tohoto kola. Ani tento víkend nechybělo drama, napínavost a radost a my doufáme, že podpoříte svého favorita!

V brance máme Jana Marka z Kunžaku, který pomohl svým výkonem a čistým kontem porazit lídra soutěže Slavonice. Obranou linii nám tvoří Daniel Kroupa z Novosedel a Bohuslav Brůžek ze Starého Hobzí, který vstřelil vítěznou branku proti Číměři a Radek Kuneš z Peče, který jednou brankou přispěl k vysoké výhře proti Lásenici. V záložní řadě je Pavel Kreim z Novosedel, který sice nevstřelil žádnou branku proti Popelínu, ale odehrál skvělé utkání. Karel Trmal ze Suchdola vsřelil dvě branky, které znamenaly tři body proti Nové Včelnici. Tomáš Dohnal ze Strmilova pomohl k remíze s ambiciózní Stráží a protihráč Vratislav Labuť dokonce vstřelil tři branky, bohužel jedna byla vlastní. Ofenzivní trojzubec nám tvoří samí známí střelci, kteří celkem vstřelily deset branek. František Fáber z Kunžaku vstřelil hattrick do sítě Slavonic, Jiří Novák z Peče vstřelil čtyři branky Lásenici a Jan Hrbek ze Staré Hlíny vstřelil hattrick do sítě Chlumu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2022 23:54 do 20.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.