SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 09.04.2022

0

Máme za sebou 16. kolo Okresního přeboru. Vybírat sestavu kola nebylo vůbec snadné, jelikož se odehrálo pouze pět zápasů. Do sestavy se dostaly poprvé i dva brankáře, né protože by jeden dobře zahrál v poli, ale proto, že bylo těžké mezi nimi vybírat a do branky může vždy jít jen jeden.

Toto kolo patřilo brankářům a pro tentokrát jsme do sestavy kola zařadili dva, protože oba předvedli skvělé výkony. Prvním je Michal Rybák ze Zlivi, který se stal nečekaným hrdinou zápasu v Římově, kdy se favorit trápil a brankář ho několikrát podržel. Druhým je Josef Svoboda z Borovan, který proti Žabovřeskám také podržel své mužstvo několika dobrými zákroky.

 

V obranné řadě je další zástupce Borovan Vojtěch Fiala, který na stoperu předvedl kvalitní výkon a byl nápomocen i směrem dopředu. Martin Leština z Borku předvádí pravidelně skvělé výkony na stoperu. Nebylo tomu ani teď jinak a podepsal se pod čisté konto proti Srubci.

 

 

Ondřej Vaník z Borku předvedl kvalitní hru, kterou okořenil vstřelením dvou branek. Rudolf Tábora z Úsilného proti Novým Hradům hýřil celý zápas pohybem, byl neustále aktivní, přidal dvě asistence a k absolutnímu výkonu chybělo jen, aby doskakoval ty souboje. Jakub Bláha je mladý záložník Nových Hradů, který na svůj věk hraje atraktivní fotbal, nebojí se hrát jeden na jednoho a určitě je příslibem novohradského fotbalu. Jakub Fiala ze Římova otevřel skóre proti silné Zlivi, která nakonec bohužel pro domácí dokázala skóre otočit.

 

Mirnes Salibašič z Úsilného v důležitém utkání proti Novým Hradům vstřelil hattrick a podepsal se významnou měrou pod 3 body. Jan Suchan z Hluboké B vstřelil proti Dobré Vodě dva góly, které pomohly k zdolání favorita. Posledním členem sestavy kola je Martin Kudláček, který zlobil obranu Borovan, ale jeho jeden gól nestačil na body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.04.2022 10:01 do 13.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.