SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 10.04.2022

0

V uplynulém kole padlo mnoho branek a předcházelo jím hodně pěkných přihrávek. Některé obrany zafungovaly na jedničku. Vybrat pouze jedenáct hráčů je někdy opravdu velký problém. Jedenáctku uplynulého kola Vám přinášíme takto. Hlasujte pro hráče o kterých si myslíte, že by měli vyhrát hráče víkendového kola.

Do branky jsme nominovaly Patrika Žižku ze Staré Hlíny, který předvedl několik bravurních zákroků proti Starému Hobzí. Defenzivní trio nám tvoří Petr Novák z Peče, který vstřelil první branku zápasu proti silným Novosedlům, kapitán Martin Jindrák ze Slavonic ukázal co dovede, vstřelil gól, spoustu toho odpracoval, odběhal, nic nevypustil a Michal Veith z Číměře přispěl k remíze s Kunžakem. Mezi záložníky nejvíce zazářili Daniel Bula z Kunžaku, který v posledních minutách divokého zápasu zachránil bod pro svůj tým, Břetislav Chovítek ze Stráže odehrál skvělé utkání, bohužel to stačilo jen na remízu, autor dvou branek Jiří Houška z Popelína a Lukáš Zápotoka z Nové Včelnice, který vstřelil vyrovnávací branku ve Stráži. Mezi ofenzivními hráči nejvíce vynikali Jiří Brabec ze Suchdola, Petr Marhoun ze Slavonic se dostával do šancí, pracoval, dva góly vstřelil a na jeden přihrál, tomuto výkonu chyběl jen hattrick a autor dvou branek Václav Marek ze Staré Hlíny. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2022 23:07 do 13.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.